Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatott lányoknak mennyit szoktak adni?
Gondolom közös megállapodás alapján, de azért mégis, kíváncsi vagyok. Egy 100-asra tippelnék havonta így laikusként, de egyébként fogalmam sincs.
Főképp fiatalabb nőkre gondolok, tehát 18-25 év közöttiekre, amikor hetente egyszer-kétszer találkoznak csak.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Attól függ miért cserébe támogat. És mennyiszer. No meg amit adni tudnak egymásnak.
Szóval jól látod, közös megegyezéssel.
De ha átszámolod: egy prostituált kér mondjuk egy óráért egy tizest, egy hónap 4 hét, heti 2-vel az 8 -> 80e.
"egy 150-200at havonta kapnak azért... plusz tárgyi ajándékok." azt a büdös mocskos életbe o.O az már szép, az kb. mindenre elég, márha nem villában lakik gondolom.
80ezer max albérletet fut ki gondolom (nem vagyok pesti, tehát csak elmélkedekÖ
Ha csak azt vesszük, hogy a nagyon kisigényű útszéli lányok elkérnek egy-egy aktusért egy 10es körül, és ezt fölszorzod havi 3x2 alkalomra, akkor tartunk kb ott, amit te itt feltételeztél.
És ezek nem az egyetemisták, hanem az út széli, leépült-bedrogozott roma lányok.
Aki "barátnő feelinget" akar, meg diszkréciót meg ápolt csajt, az azért többet perkál. Egyébként sztem a heti kettő kitartott esetében inkább gyakori mint ritka. Ha valakit kitartanak, akkor ott általában van egy asszonka, és ha ilyen gyakran eltűnik a csávó, az feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!