Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, önök hogyan vélekednének-e hölgy felett?
Tanulmányait félbehagyja majd saját albérletet választ. Tanulmányait, esti tagozaton fojtatja. Eközben alkotói készségeinek eleget tenne, hódolna a festészetnek, az írásnak, harcművészeteknek.
S közben zenei ágon is mozogna?
"folytatja"
Nálam itt bukik a hölgy:D
Hölgyem!
Tegye azt amit jónak lát.
Módfelett örvendetes, hogy a véleményünket kéri, tisztelt Kérdező Úr/Úrhölgy!
Hogy kíváncsiságát kielégítsem, azt tudom mondani, bizonyára rendkívül érdekes életpályát fut majd be az Ön által említett, kérdésében szereplő hölgy.
Kitartást kívánok és hódolatomat küldöm neki!
Modorosságot félretéve: mindig jó és szerencsés, ha az embert sok minden érdekli és sok dolgot kipróbál, akár úgy is, ha ezek közül egy-két terület hobbi szinten marad csak meg a későbbiekben. Szóval teljesen rendben van, amit írsz, remélhetőleg a gyakorlatban is működik majd ez az "életforma".
tegyen ahogy jónak látja :) nekem már ott nem az esetem, hogy ennyire művész lélek...én érzelmes típus vagyok meg racionális gondolkodású a "másik oldalam" szóval nem passzolnánk :) de barátnak eltudnám fogadni...én is próbálkozok (kis szerencsével) zenei ágon :) de ha van még közös pont akkor barátkoznék vele, ha nincs akkor inkább nem zavarnám :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!