Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elkezdenék komolyabban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elkezdenék komolyabban edzeni, vonzóbb lennék? (kép)

Figyelt kérdés

Most is sokat sportolok,de arra gondoltam,hogy elkezdek komolyabban edzeni,hogy izmosabb legyek. Apum magas és vékony volt,tőle örököltem,így szinte semmi nem ragad meg rajtam.Szerintem a magasságomhoz(175cm) az 55 kg elég kevéske,és szeretnék jól kinézni.Szerintetek edzéssel jobb lehet?

[link]

2014. júl. 18. 00:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép az alakod ígyis!

21/L

2014. júl. 18. 01:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem pont jó vagy így. :)
2014. júl. 18. 01:33
 13/15 anonim ***** válasza:

A szép ívelt formákat az izmok adják.

Amúgy mint látod, van, akinek így is jó vagy, de edzéssel se leszel ronda. Bár az edzéssel benne lesz az is a pakliban, hogy nem csak úgy vagy, hanem teszel is magadért valamit. Ez sokaknál egy jó nagy plusz pont.

2014. júl. 18. 11:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem jó vagy így is, egy minimális igazítás talán belefér, de nem tudom megéri e gűrcölni ilyen kevésért :)
2014. júl. 18. 11:36
 15/15 anonim ***** válasza:
nem kell edzés , így is nagyon jól nézel ki:D
2014. júl. 26. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!