Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek baj, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj, ha egy nő nagyon kimutatja a szeretetét egy férfi iránt?

Figyelt kérdés

Jobb inkább egy kicsit távolságtartónak lenni egy kapcsolatban? Kell egy kicsit taktikázni és azt mutatni a másik fél felé, hogy nem olyan fontos nekünk?

Mert én nagyon ki szoktam mutatni az érzéseim a barátomnak. Legszívesebben mindig ölelném. Ha együtt vagyunk szeretem puszilgatni, szeretgetni, odabújni hozzá, vagy örömet okozni neki pl. egy finom kajával. De úgy érzem, hogy emiatt ő nyeregben érzi magát és vissza él vele. Látja, hogy mennyire szeretem és elbízza magát, és ezáltal már nem vagyok számára olyan vonzó mint korábban. De milyen az a kapcsolat, ahol az embernek taktikázni kell és nem mutathatja ki az érzéseit, nem lehet őszinte teljesen? Mit tegyek, játsszam meg magam és tegyek úgy mintha nem érdekelne annyira? Attól megváltoznának a dolgok? Vagy csak magamnak okoznék szenvedést ezzel?

2014. júl. 17. 09:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#2:

Kedves #3-as, nem akarok itt "nagyon becsajozni" :) csak leírtam az adott kérdésre a válaszom...ha látnád az összes hozzászólásom akkor jobban ismernél :) de most elég ha annyit tudsz...én mindig azt írom le amit érzek...nem gondolkozom a válaszon, csak jön magától, de ebbe most nem mennék bele :) lehet neked ez jött le a válaszomból, de akkor félreértetted...

2014. júl. 17. 10:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Az én párom 33 éves és ugyanezt csinálja. 10 éve agyphaszt kaptam volna ettől, aztán az ember megtanulja, hogy az ilyen macsó játék eredménye pont a gyökér játszmázás, az meg sehova sem vezet. Én most örülök, hogy sokszor találok szerelmes üzenetet a fiókomban és hogy elém teszik a kaját - pedig nem várom el és igyekszem ugyanúgy kimutatni az érzéseimet felé mint ő felém - pedig elég introvertált vagyok.

Ne taktikázz, beszélj vele, ha nem érti, hogy mi a gondod, akkor úgyis oda juttok, mint a taktikázással, ha meg megérti, akkor még változhat is.

2014. júl. 17. 10:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem fontos a bizonyos fokú távolságtartás, pont azért, mert e nélkül úgy jár az ember, amit leírtál: "De úgy érzem, hogy emiatt ő nyeregben érzi magát és vissza él vele".

Ez nem feltétlen jelent taktikázást, de talán jobban járnál a távtartással, mert attól nem válik megszokottá a kapcsolat, valamint kell az önállóság mindkét félnek. Ettől függetlenül még kölcsönösen szerethetitek egymást.

2014. júl. 17. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!