Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, ha egy nő nagyon kimutatja a szeretetét egy férfi iránt?
Jobb inkább egy kicsit távolságtartónak lenni egy kapcsolatban? Kell egy kicsit taktikázni és azt mutatni a másik fél felé, hogy nem olyan fontos nekünk?
Mert én nagyon ki szoktam mutatni az érzéseim a barátomnak. Legszívesebben mindig ölelném. Ha együtt vagyunk szeretem puszilgatni, szeretgetni, odabújni hozzá, vagy örömet okozni neki pl. egy finom kajával. De úgy érzem, hogy emiatt ő nyeregben érzi magát és vissza él vele. Látja, hogy mennyire szeretem és elbízza magát, és ezáltal már nem vagyok számára olyan vonzó mint korábban. De milyen az a kapcsolat, ahol az embernek taktikázni kell és nem mutathatja ki az érzéseit, nem lehet őszinte teljesen? Mit tegyek, játsszam meg magam és tegyek úgy mintha nem érdekelne annyira? Attól megváltoznának a dolgok? Vagy csak magamnak okoznék szenvedést ezzel?
én is ölelkezős típus vagyok és "anyáskodó" típusú lányt keresek, mert én sok szeretetre vágyom...nem mindenki ilyen, van olyan aki egyáltalán nem vágyik ilyenre, neki kevés gondoskodás is elég...mintha nem is egy pár hanem lakótársak lennének...és van aki kihasználja a rajongást...van akinek túl sok és inkább menekül a kapcsolatból...szóval ezt meg kell beszélni ki mit szeretne és igazodni egymáshoz vagy ha nem illenek össze akkor megtalálni a megfelelő partnert :)
21F
Látom nagyon be akarsz itt csajozni.
Ez a kérdés nagy kérdés, én le dettózom..
sosem értettem, hogy miért kell trükközni egy nőnek...
Nagymamám tanácsa: "-Ne kapasd magadra mert flegma lesz hozzád!"
Engem ez nem érdekel hála a jó égnek elég sok csalódás után találtam valaki olyat aki nem keveri össze a kedvességet a hülyeséggel, nem érzi úgy, hogy ki kell használjon mert egy naiv liba vagyok...
Kitartó keresés után Neked is meg lesz akivel egy igazságos, tiszta kapcsolatra lelsz, trükkök, fortélyok nélkül...
Szorítok nagyon! :))
Egyáltalán nem baj.
Szeretnék egy ilyen barátnőt.
22/F-ként nagyjából én is ilyen vagyok :)
Őszintén szeretnék egy ilyen lányt, mint te.
Rengeteg bújás, ölelkezés, puszik, csókok, romantikus dolgok.
Azt mondom, hogy ne taktikázz. Szeresd őszintén a fiút, és ha ő is viszont szeret akkor boldog pár lesztek.
Ha meg ne adj isten nem, akkor a jövőbeni következő fiú nagyon értékelheti.
Amúgy hány éves vagy ha kérdezhetem? :)
Nem értem, mi a francért ke taktikázni? Basszus! Akit tényleg hozzád adott a Sors, az minden kedvességet viszonozni fog, aki meg nem annak alászolgája!
Ha én megtudnám, hogy a párom taktikázik, kapásból dobnám! Aki velem van, az mindig azt mutassa nekem, amit és ahogyan érez. Annyi f#sz ember van a világon. Legalább nekünk kettőnknek kéne összetartani, nem hogy még taktikázni... F#szom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!