Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy haverom huga közeledik hozzám mit tehetek?
Hát nemtom. Most Harry, Ron, és Ginny jutott erről a példáról eszembe. Ginny akarja, Harrynek mindegy, Ronnak meg nincs beleszólása a huga magán, avagy szexuális életébe.
Erre nem tok mit mondani. Nem lenne muszáj megkérdezned ez nem szabály. De nem is kellenea beleegyezése, mert az a hugárólszól, abban a huga dönt, akinek már 14 éves kora óta joga van a szexhez.
Hogy megkérdezed, vagy sem, az a te döntésed. Szerintem fölösleges. És ahogy a bátyókat ismerem, nem nagyon engedni:)
Én mint báty mondom, ha a legjobb barátom össze akarna jönni a húgommal nem zavarna...úgyis összejön valakivel, akkor már inkább olyannal akit ismerek és nem egy suttyó! De csak akkor ha komolyan gondolják mind2-en...de ha csak kavarni akarnak azt is elfogadom, csak én "ne tudjak róla"...tehát előttem ne...
21F
ebbe a helyedben nem mennék bele, de te döntesz :)
21F
De nem ám, ne menj bele, miért kéne, egy több szereplős dráma résztvevőjének lenned...
Te esetleg megszereted, őt nem érdekled komolyan, a legjobb barátod meg ott vergődik közöttetek, hagyd a csudába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!