Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tűrjem el, hogy sosincs kapcsolatom?
Nem jön olyan ember akivel kapcsolatba tudnék lenni. Ennyi. Nincs nagyon mit hozzáfűznöm.
18/l
uhágyan már legyél erős jellem ha egyedül vagy akkor is, mert nem jó a kapcsolatfüggőség sem, nekem pl életemben nem volt csajom, lehetett volna, igaz szűz nem vagyok :-)
de volt már alakulóban több kapcsolatom, és egyből korlátozni akartak
üdv a klubban :) mondjuk nekem volt esélyem kapcsolatra, csak nem álltam készen rá eddig egy csalódás miatt :) a 2 oldalad ami egymásnak feszül a lelked és az elméd :) a lelked hiányolja a szeretetet az elméd meg jól el van, hisz nincs kire gondolnod esténként meg reggelente, és kalandozhatnak a gondolataid...
21F
üdv a klubban! engem mindig olyanok találtak meg eddig, akiket nem tudtam viszont szeretni, pedig megpróbáltam, vagy kiderült, hogy barátnője van, vagy messze lakott, stb, stb..
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!