Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még normális 14-16 éves lányok? (hosszú)
Szerintem normális ha:
-nem sminkeli, műkörmözi stb. "agyon" magát
-nem cserélgeti a barátjait (már ha van) 2 hetente
-nem kezd el sikítozni mindenen
-Nem rendelkezik kifacsart zenei ízléssel (one direction, sp)
-nem csak a külső alapján ítél
- Elhiszi ha egy fiú csak barátkozni akar
Ha léteztek kérlek jelezzétek,mert kétségbe vagyok esve hogy az osztály/iskola/tábor társaim csak igen kis százaléka esik ebbe a kategóriába.De ha az én értékrendemmel van a baj azt is írjátok meg kérlek.
15/f
Pedig ha a kérdésed önmagában nem látszana elég ismerkedési célzatúnak, akkor az utolsó kritérium ("Elhiszi ha egy fiú csak barátkozni akar") tesz róla, hogy annak látsszon.
Egyébként:
- Korrektort használok az aknés-sebhelyes arcbőrömre + szempillaspirált, a körmömet meg maximum festem, azt is ritkán.
- Mióta az eszemet tudom, egyedülálló vagyok.
- Nem kezdek el sikítozni semmin.
- A szimfonikus metal híve vagyok elsősorban, de felkerül a lejátszási listámra bármi, ami megtetszik - akkor is, ha az slágerszám.:D Oké, a felsoroltakat és a hozzájuk hasonlóakat én sem méltányolom.
- Jelenleg olyan sráccal szimpatizálok, akit mindenki csúnyának mond. Kérdés?
- Azt hiszem el nehezebben, ha nemcsak barátkozni akar, mert enyhén szólva sem árad belőlem a nőiesség.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!