Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek le a fiúk, amiért szőke vagyok?
És??
Most mi a bajod? Hogy lenéznek vagy hogy meg akarnak védeni?
Áhhá! Mostmár értem. Szóval a lányok itt egyfolytában azt szajkózzák, hogy nekik kell a biztonság a férfiak részéről, viszont azt meg nem szeretik ha valaki nyíltan meg akarja védeni őket! Jó ez, csak így tovább!
Ezek a nők még mindig nem tudják mit akarnak...
Hmm.. talán a legtöbb hím nemű abban a hitben él, hogy a szőke= ostoba hülye .... liba :S mert volt egy nagy okos, aki kitalálta s hasonlóképpen jellemzett egy szőkét és a többi meg ment utánna :/ 1 bolond 100t csimál elven..
elmégy bolt veszel kiló vmit.. 1-2 rossz volt belőle.. töböd ki az összeset? :OOO Miért kell általánosítani mindig s felszínről ítélni :/
Az, hogy meg akarnak védeni az nem egyenlő a lenézéssel. Ad1.
A másik én is szőke vagyok, mégis tudják a férfi barátaim, hogy inkább tőlem óvni a férfiakat, mint a veszélyes férfiakt tőlem. Szóval engem aztán megtámadhatatlanak, elég talpraesett vagyok és nem egy necces helyzetből kivágtam magam.
Neked eleve a megjelenésed és a viselkedésed is elég gyámoltalan lehet, ha ilyen reakciókat váltasz ki belőlük. Ehhez a hajszínnek semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!