Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen magas nektek az ideál lány?
Figyelt kérdés
Kérlek irjátok meg azt is h ti milyen magasak vagytok és a korotokat.2014. júl. 15. 16:12
11/26 A kérdező kommentje:
tehát.... nincs barátnőd ...:)
mikor megláttam a felsorolásod méretét, már sejtettem...
2014. júl. 15. 16:36
12/26 anonim válasza:
Én sosem érettem, hogy mi értelme van ilyen idióta listákat csinálni. Tőlem aztán lehetnek hibái egy lánynak, én képes lennék elfogadni azokat.
13/26 anonim válasza:
akarod a mögötte levő történetet is elolvasni? :)
de nyugi már dolgozok az ügyön egy életre keresek párt, nem kapkodhatom el :)
14/26 anonim válasza:
Keves #12-es azért van listám, mert tudnom kell mit keresek pontosan, és van még több listám, például a saját hibáimból és véleményem szerint jó tulajdonságaimból is írtam :) életem fontosabb pontjaiból is...személyekről akik fontosak voltak az életemben mert nyomot hagytak benne...de le kell jegyeznem hogy lássam és megtudjam osztani gyorsan másokkal ha szükséges :)
15/26 anonim válasza:
Hogy bírsz úgy párt keresni, mint egy robot?
16/26 Ramcsiii válasza:
Aki listázott,a 6-os..éppenséggel illenek ezek a jó tulajdonságok..Mind! Csak 2 nem..nincs fenékig érő hajam..és nem vagyok telt,csak vékonyabb,karcsú..
Ja és már van párkapcsolatom..szóval,azért létezik szerintem még ilyen lány..:)
17/26 A kérdező kommentje:
nekem is van egy csomó listám...
persze, nem a tökéletes pasi tulajdonságairól....
te az élettapsztalataidat is leirtad?
2014. júl. 15. 16:45
18/26 anonim válasza:
mint egy robot? :D:D:D:D
én tudom, hogy mire kell fényt derítenem ismerkedés közben, gondolom mások is tudják, csak ők nem írják le :)
19/26 anonim válasza:
azt nem listába írtam nyugi :D ha szeretnéd elolvasni elküldöm privátban :) érdekel? :)
20/26 A kérdező kommentje:
aha, küldheted :))
2014. júl. 15. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!