Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjátok meg mit csinálok rosszul?
Jó nőnek tartanak, sok pasinak tetszem. Én viszont csak barátságot szeretnék, amit ők meg adnak, de mind szexet is akar. Nagyon rendesek egyébként, szeretem őket mint embereket, számíthatunk egymásra a kell a bajban is, de ettől a szex miatti helyzettől folyamatosan kihasználtság érzetem van. De ha nincs szex, akkor meg nem is keresnék a társaságomat, elkopnának mellőlem szerintem, és akkor egyedül maradnék. Nőkkel is nehéz barátkoznom, mert ők meg irigyek, és féltékenyek rám, így nem alakul ki szoros barátság. A férfiakkal igen, viszont ott meg az a gond ahogy írtam már, hogy mindig nyomulnak, szexet akarnak. Miért nem lehet csak egyszerüen barátkozni?
Tehát így vagy vannak barátaim, akik kvázi kihasználják a testem, vagy magányos maradok. Tehetek valamit azért, hogy akarjanak velem barátkozni, de ne akarjanak kihasználni közben?
Az én első kérdésem úgy szól, hogy te mit akarsz? Nem akarsz senkitől szexet? A szexet miért azonosítod a kihasználással? Neked olykor nincsen rá szükséged?
Ha éppen neked is szexre van szükséged, és neki is, és barátok is vagytok akkor miért kihasználás?
Kicsit olyan érzésem van, hogy a szexel kapcsolatban neked vannak negatív szemléleteid.
A férfi sosem fog nőre úgy nézni, hogy csak a barátot lássa. Erről tegyél le. Maximum nem próbálkozik be :)
Vagy ilyeneket gyűjtesz magad köré, vagy szokj hozzá.
És még mindig nem látom a kérdésben a te igényeidet, hol vagy TE ebben az egészben?
JAVÍTÁS!!!
*Olyan trágya, hogy Te úgy gondolod, hogy amiatt nem is szerethet egy pár ember?
:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!