Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MIIÉÉÉÉÉÉRRT? Kell a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIIÉÉÉÉÉÉRRT? Kell a lányoknak minimum 6 ével idősebb fiúkat választaniuk?

Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 22:44
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
Ez most nekem szólt? :P
2014. júl. 15. 00:15
 32/54 A kérdező kommentje:
Ennek a sok kurvα okos nőnek...
2014. júl. 15. 00:21
 33/54 anonim ***** válasza:
Hopp megszólalt a qrva okos pasi ;) am meg nem te kérdezted? :D
2014. júl. 15. 00:25
 34/54 A kérdező kommentje:

1. Nem tartom magam qrva okosnak még amikor körintegrált számolgatok se...

2. Igen, én kérdeztem. De egyszerűen fantatsztikus, hogy eggyes nők hogy tudnak "itélkezni" az összes férfi felett!

2014. júl. 15. 00:33
 35/54 A kérdező kommentje:

De azér úgy megjegyezném zárójelbe, hogy a lányoknál is vannak gondok...

Most lusta vagyok magyarázkodni úgyhogy itt van ez:

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__56620..

2014. júl. 15. 01:05
 36/54 anonim ***** válasza:
91%

"eggyes nők hogy tudnak "itélkezni" az összes férfi felett!"

Mért te nem ezt csinálod, csak fordítva?

2014. júl. 15. 01:15
 37/54 A kérdező kommentje:

Mostmár igen!

De én akkor se húspiacolok...

2014. júl. 15. 07:03
 38/54 anonim ***** válasza:
Nem kötelező ,csak sokkal jobb ! Ez már nagyon régtől így működik .. Egy 17 éves lány inkább választ egy 20-21 éves fiút ,mint egy szintén 17 éveset . Így volt ez akkor is már mikor én voltam tini ! Biztos nem álltam volna le egy velem egy korúval . Sőt ... 19 éves koromban egy tőlem 11 évvel idősebb férfivel volt kapcsolatom ! Nyilván többet tudott nyújtani nekem mind szexuális téren ,mind érzelmileg ,mint egy velem egyidős . A lányok hamarabb érnek ,mint a fiúk . A férjem és közöttem viszont mindössze 5 hónap van ..ez mára már nem gond .
2014. júl. 15. 07:25
 39/54 anonim ***** válasza:

Ez csak egy provokatív kérdés mint a többi, ahogy elnézem.

Drágám az indok a komolyság és ami ehhez tartozik: felelősségtudat, érzelmi érettség, tapasztalat (az ágyban főként:) )

Tudod, 16 évesen lehet, hogy ezek nálam nem olyanok, mint más várják. De az, hogy mi "járunk" nem abból áll, hogy összejöttem vele és dug orrba-szájba vagy ilyesmi. 2 és fél éve együtt vagyunk, szeretem, és szerintem nem számít, hogy ki mennyire tapasztalt az ágyban, ha egymással is tudunk tapasztalatot szerezni...

Persze cáfolj csak meg, ha te nem így gondolod, vagy másképp. Amúgy se vagyok a drágád, hányok ettől.

2014. júl. 15. 08:13
 40/54 anonim ***** válasza:
Nem "eggyes", hanem egyes, és nem "itélkezni", hanem ítélkezni. Körintegrált számolhatsz, csak előtte írni tanulj meg.
2014. júl. 15. 08:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!