Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MIIÉÉÉÉÉÉRRT? Kell a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIIÉÉÉÉÉÉRRT? Kell a lányoknak minimum 6 ével idősebb fiúkat választaniuk?

Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 22:44
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:

mindenhol mindenki??? micsoda világot élünk ma!!!

akkor én valami megkövült kivétel lehetek én a 6 évet már soknak tartom...

2014. júl. 14. 22:55
 12/54 A kérdező kommentje:
Harmadjára meg igaz...
2014. júl. 14. 22:56
 13/54 anonim ***** válasza:
56%
Engem egész egyszerűen nem érdekel a kor. Nem baj, ha 5 évvel fiatalabb, vagy 20-al idősebb. Mindkettőnek megvan az előnye.
 14/54 anonim ***** válasza:
89%
AKkkkOOolR rossz a szemed!!!!!
 15/54 anonim ***** válasza:

Nem kell általánosítani. És mért pont 6 év?

Én 17 éves lány vagyok, és nem kor alapján döntök. Volt már 1 évvel fiatalabb fiú is, akivel nem jártam csak ismerkedtem, de ő azt se tudta mit akar.

2014. júl. 14. 22:57
 16/54 anonim ***** válasza:
De most tényleg ezt a 6 évet honnan veszed? Ráztak már le azért lányok, mert "bocs, de én csak 6 évvel idősebbekkel kezdek"??:D
2014. júl. 14. 22:59
 17/54 A kérdező kommentje:

Nem...

Onnan veszem, hogy ezt látom mindig, mindenhol.

2014. júl. 14. 23:03
 18/54 anonim ***** válasza:
31%

Miéééért baj ez? De komolyan?

Amúgy én sok indokot tudok felsorolni. Én 16 éves vagyok, a barátom pont 6 évvel idősebb nálam, szóval válaszolhatok neked. ;)

- Ez a kapcsolat köztünk barátságnak indult, nagyon hosszú ideig csak erről volt szó, később váltottunk komolyabb témákra.

- Sajnos nem találkoztam a koromban megfelelő fiúval. Műveletlenek, ez a legszebb szó rájuk. Vagy páwák, vagy kockák (én is az vagyok, de ők a pattanásos dagadt fajták, akiknál a randi téma, hogy milyen wow karakterük van), nem olvasnak... nem olvasnak!!! El se tudnék képzelni olyan kapcsolatot, hogy nem beszélem meg a barátommal, hogy milyen jó volt ez a könyv, vagy hasonló.

Na jó, igazából ez az indokosdi hülyeség. Emberenként változik, hogy kit szeret valaki, ha ez egy hat évvel idősebb, az miért baj?

Amúgy HAT ÉV korkülönbségnek köze sincs az apakomplexushoz, inkább lenne testvérkomplexus, már, ha létezik ilyen. Akik 15-20 év korkülönbséggel járnak, na az már inkább...

2014. júl. 14. 23:04
 19/54 anonim ***** válasza:
18-as: Miért kell komplexusosnak megbélyegezni azt, akinek jelentősebb idősebb/fiatalabb párjuk van? Nem értem. És ha csak arról van szó, hogy benne találta meg azt, amit keresett, ha ez csak ennyire egyszerű?
2014. júl. 14. 23:10
 20/54 anonim ***** válasza:
91%
Az én barátom 3 évvel FIATALABB nálam. :D Akkor ezt mivel magyarázod?
2014. júl. 14. 23:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!