Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Entschuldigung kérdése:
Vajon velem kivételez? Többi lent.
Figyelt kérdés
van egy fiiú, 2 évvel idősebb nálam. (17) régebben, 2 éve, beszéltünk de akkor még kicsik voltunk.. nagyon jól elvoltunk, megszerettem, de aztán szó nélkül otthagyott, és nem keresett többet.. most, pár hete megint felkeresett, mondta hogy már nagyobbak vagyunk, érettebbek.. pár nap után , mondta hogy örül, hogy megkeresett.. beszéltünk erről a szex témáról, és azt mondta, hogy nem azért "ápolgatja a kapcsolatunkat" de azt is mondta, hogy simán meghúzna, mert szép vagyok és még mindig tetszek neki meg vannak olyan lányok, akikkel csak amiatt beszél, de velem nem, mert nekünk különleges a kapcsolatunk, és ha csak annyit akarna, akkor meg se keresett volna, mert van más is.. és hogy nagyon örül hogy beszélünk megint, meg örül hogy mert írni, tetszek neki, megint fontos vagyok neki.. viszont elég perverz a fantáziánk, és tényleg szoktunk arról beszélni, hogy mi lenne, ha.. de nem tudom, és nem csak szexet szeretnék tőle, hanem komoly kapcsolatot, mert régen is szerettem.. de tényleg kivételez velem ? vagy csak meg akar fektetni ? vagy összejöjjek vele? segítsetek !2014. júl. 14. 21:02
1/5 anonim válasza:
Nem kivételez veled. Valószínűleg csak meg akar fektetni. Aztán majd megint nem keres.
2/5 anonim válasza:
mondta hogy összejönne veled? vagy csak hogy te különleges vagy?
ezzel az a baj, hogy lehet másoknak is ezt mondja
nem ismerem és nem is lehet megmondani biztosan mit akar, de gyanús hogy téged is csak lefektetne
4/5 anonim válasza:
Szerintem 99% az esélye annak, hogy csak le akar fektetni mert 2 évig szart rád és most hogy érettebb lettél megkeres.. kicsit gyanús a dolog
5/5 A kérdező kommentje:
háát, mondta, hogyha megint megismerjük egymást, megszerzi a bizalmam, akkor lehet belőle valami.. így mondta
2014. júl. 14. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!