Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a nőknek elképesztően magas igényei?
"Én azt látom, hogy sok esetben a nők tartják el a férfit, isznak, nem keresnek munkát, életképtelenek. Ilyen kinek kell???"
Helyesbítek. Engem is annak tartanak aki bejár melózni. Hogy miért? Mert segédmunkás vagyok és keveset keresek. Pedig dolgozom tisztességesen. És nem a kitört gazdag lányok tartanak annak hanem a lumpen munkás lányok is.
Te amúgy honnan tudod, hogy a nők mit gondolnak?
És egyébként te milyen jogon szólod le a "lumpen munkás lányokat"? Feltételezem, te náluk jobbat szeretnél... Milyen alapon? Akkor most kinek vannak magas igényei...?
Még mindig nem várom el. Annyit várok el hogy ne nekem kelljen hót fáradtan főzni mert a felvilágosult kedvesemet nem tanította meg az édesanyja főzőcskézni.én is megfőzök ha olyan van!
Ti nem olvastok engem? Írtam hogy semmi bajom a munkás lányokkal! Engem nem érdekel a rangja, posztja, nevezzük akárminek. Engem a jelleme érdekel, az mozgat elsősorban.
most meg jön az elmebetegezés..mondom személyeskedni tudsz csak 66 oska... érvelni kéne inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!