Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a nőknek elképesztően magas igényei?
"de hadd várjam már el hogy ha fáradtan hazaérek munkából neki pedig éppen szabadnapja van akkor rakjon elém meleg, főtt ételt."
Ja, és ha ő fáradtan ér haza a munkából, akkor is, mert különben nem törődik veled eléggé, nem tartja össze a családot, rossz feleség, rossz anya...
Ja, ez általában így szokott lenni.
Kérdező: Kérlek kerüld el olyan messzire a nőket, amilyenre csak tudod. Ocsmány ember vagy, a személyiséged és a stílusod, ahogy itt előadod magad. Egy ártatlan nő se érdemelné meg, hogy ilyen alaknak legyen kitéve. Szerencsétlen anyádat sajnálom a legjobban.
"Feltételezem, ez a téma nem olyan formán kerül elő, "hogy miért vagy csóró, b*zmeg?", hanem érdeklődnek, hogy amúgy mit szeretnél kezdeni az életeddel (persze, ez egy sokadlagos dolog annál, aki tényleg komoly kapcsolatot szeretne, valami jövőképpel együtt, a szemét nők mégis rögtön követelik), csak aztán a frusztrált férfiak belelátnak mindent.
"
Figyelj, engem 30 körüli, totálisan nihilben élő, munkás lányok erről faggatnak. Közben meg nekik sokkal idősebben nincs is különb életük. Milyen alapon kérnek számon mégis? egy csóró segédmunkás nő ne kérje számon tőlem hogy miért ennyi az életem meg nekem miért jó így.
19eske, engem egyáltalán nem zavar hogy egy nő melós! A nőket zavarja hogy én vagyok az! Nekem is vannak céljaim de nem fogok röfögni mindenféle csillogó hazugságot hogy megfeleljek az elvárt életképes férfi sablonnak aki tele van célokkal.
"Ja, és ha ő fáradtan ér haza a munkából, akkor is, mert különben nem törődik veled eléggé, nem tartja össze a családot, rossz feleség, rossz anya..."
Ott írtam hogy én ugyanúgy megcsinálom mert képes vagyok férfi létemre pl főzni! Direkt szelektíven olvastok?
"Régen lehettek elvárások, de ma már az is ritka, hogy a férfi magáról tudjon gondoskodni."
Ez inkább a nőkre igaz jobban.Ha körülnézek a környezetemben a kapcsolatban élő nők életszínvonalát elsősorban a pasijuknak köszönhetik. Magyarul : ő lapátolja haza a komoly pénzeket, a nő meg csak úgy elvan. Talán még dolgozni is bejár néha..
"Kérdező: Kérlek kerüld el olyan messzire a nőket, amilyenre csak tudod. Ocsmány ember vagy, a személyiséged és a stílusod, ahogy itt előadod magad. Egy ártatlan nő se érdemelné meg, hogy ilyen alaknak legyen kitéve. Szerencsétlen anyádat sajnálom a legjobban."
Miért vagyok ocsmány? Mert kimondom az igazságot? Ezt nem szokták szeretni az emberek, valóban. Ők a hazugságokat szeretik csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!