Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nudista strandon mennyi öreg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nudista strandon mennyi öreg és fiatal van? Kik vannak többen és mennyivel?

Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 10:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Az Omszki tónál van meg Balatonberényben
2014. júl. 25. 12:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Menj ki az utcára és nézz szét. Na ugyan ilyen emberek lesznek a nudin is csak ruha nélkül.

Egyébként sajnos kevés a fiatal. 12-25 közöttiek eléggé ritkák. 30-40-esből már akadnak, legtöbben a nyugdíjasok vannak hiszen ők könnyen ráérnek egy kis napozásra.

Tök érdekes, hogy pont a fiatalok szégyenlik a testüket, akik még szépek és formásak. A lányok még nem szültek stb...

Elgondolkodtató mennyire manipulálja a reklámipar a fiatalságot és rettentően önbizalom hiányos mindenki.

Én szeretem a nudit, mert 100x kulturáltabb mint egy ruhás strand. (nulla aranynyakörves)

23L

2014. júl. 30. 10:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Arany "nyakörv" az gáz ? Mondjuk én nem szoktam ékszert viselni, de ha valaki igen, az miért baj ? 33/F
2014. júl. 30. 20:58
 14/14 anonim ***** válasza:

2021-es állapot: Délegyházán az Oázis Naturista Strand létezik (folyamatosan, 1983 óta és soha nem szűnt meg és nem is őgy néz ki, hogy megszűnne).

Balatonberény is él és virul már több mint 30 éve..

Az Omszki tónál megszűnt a nudizás (a környék beépítése miatt)

Több egyéb kisebb-nagyobb hely van még hazánkban, hivatalaos nyári strandok vagy a fürdők alkalmi nyitvatartásában a medencék is. Lásd főleg a NaVKE szervezésiben.

2021. nov. 13. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!