Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csiáljak a haverjaimmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csiáljak a haverjaimmal azt hiszem perverzek :SS?

Figyelt kérdés
vagyunk 4-en haverunk 14 15 évesek és most hogy itt a nyár egyik haveroméknál voltunk és üvegeztünk meg ittunk az apjáék bárpultjából is és az egyikünk kitalálta hogy kire rámutat az üveg az smárol a másikkal meg ilyenek (mind fiúk vagyunk) na most meg még olyan is volt hogy megfogtuk egymásnak meg kicsit ráncigáltuk mint ha azt csinálnánk hát nekem ez amúgy nem tetszett de cukkoltak hogy hang vagyok ha nem teszem meg most megint náluk leszünk majd de már előre félek nekem ez kicsit sok :S mit mondjak nekik vagy hogy?

2014. júl. 14. 00:28
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
azért ilyet nem játszottunk utolsó -.-
2014. júl. 14. 18:25
 32/36 anonim ***** válasza:
mi az hogy hang???
2014. júl. 14. 18:52
 33/36 anonim ***** válasza:

Ezt a szlenget még én sem hallottam:))

Gondolom nincs köze az énekléshez:d

2014. júl. 15. 02:08
 34/36 anonim ***** válasza:
Cukkolást jelent..hogy nem mersz megtenni valamit..olyankor szokták mondani.Ez olyan mint pl.:hogy csak a szád nagy de nem mered megtenni
2014. júl. 15. 02:46
 35/36 anonim ***** válasza:

köszi:)

még sose hallottam

2014. júl. 16. 00:38
 36/36 anonim válasza:
Na mi történt? xdd kicsit későn, én heterovagyok
2014. júl. 21. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!