Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csiáljak a haverjaimmal azt hiszem perverzek :SS?
Figyelt kérdés
vagyunk 4-en haverunk 14 15 évesek és most hogy itt a nyár egyik haveroméknál voltunk és üvegeztünk meg ittunk az apjáék bárpultjából is és az egyikünk kitalálta hogy kire rámutat az üveg az smárol a másikkal meg ilyenek (mind fiúk vagyunk) na most meg még olyan is volt hogy megfogtuk egymásnak meg kicsit ráncigáltuk mint ha azt csinálnánk hát nekem ez amúgy nem tetszett de cukkoltak hogy hang vagyok ha nem teszem meg most megint náluk leszünk majd de már előre félek nekem ez kicsit sok :S mit mondjak nekik vagy hogy?2014. júl. 14. 00:28
11/36 A kérdező kommentje:
de ezt csak játékból csinálták nem úgy konkrétan
2014. júl. 14. 00:43
12/36 anonim válasza:
Ha megfogod valaki farkát és smárolsz vele, az elég konkrétnak tűnik, akárhogy is nézzük. Ilyet poénból is csak a búzák csinálnak. Szóval törődj bele.
13/36 anonim válasza:
Mi az hogy nem akarod megbántani őket?:D Én ott helybe rúgdostam volna ki a szeretőid belét:DDD Egytől egyig melegek vagytok:D
14/36 anonim válasza:
Aha...
Egy hetero játékból se megy bele ilyenbe.Minimum bi mind.
15/36 anonim válasza:
Fiam, hallgass Borsó nénire: ha leesik a szappan, le ne hajolj érte!!
16/36 anonim válasza:
Mi 14-15 évesen a bringát tekertük, nem egymást:D
17/36 A kérdező kommentje:
hát nemhiszem hogy a haverjaim búzák lennének mert nem vagyunk csajosak meg nem érdekel semmi ilyesmit meg volt csajunk is egyikünkek most is van
2014. júl. 14. 00:48
18/36 anonim válasza:
Ha nem érdekelne, akkor nem gerjednétek egymásra. Ilyet viccből hetero nem csinál. Szóval köcsögök vagytok.
19/36 anonim válasza:
Belinkeled privátba vagy ide a facedet?:D Azért kiváncsi lennék hogy hogy nézel ki..
20/36 anonim válasza:
"cukkoltak hogy hang vagyok ha nem teszem"
Ha nem érzed úgy, hogy szexuálisan a fiúkhoz vonzódnál, akkor talán mondhatnád nekik, hogy megszólalt benned egy hang, hogy te heteroszexuális vagy, ezért nem csókolózol férfiakkal és nem fogdosod más férfiak péniszét.
Homoszexuális nem az, aki csajosan néz ki - de szerintem ezt te is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!