Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csiáljak a haverjaimmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csiáljak a haverjaimmal azt hiszem perverzek :SS?

Figyelt kérdés
vagyunk 4-en haverunk 14 15 évesek és most hogy itt a nyár egyik haveroméknál voltunk és üvegeztünk meg ittunk az apjáék bárpultjából is és az egyikünk kitalálta hogy kire rámutat az üveg az smárol a másikkal meg ilyenek (mind fiúk vagyunk) na most meg még olyan is volt hogy megfogtuk egymásnak meg kicsit ráncigáltuk mint ha azt csinálnánk hát nekem ez amúgy nem tetszett de cukkoltak hogy hang vagyok ha nem teszem meg most megint náluk leszünk majd de már előre félek nekem ez kicsit sok :S mit mondjak nekik vagy hogy?

2014. júl. 14. 00:28
1 2 3 4
 21/36 Béla211 ***** válasza:
Ha nem tetszik mond meg nekik és kész. Ha igazán a haverjaid elfogadják és ennyi ha nem akkor nem is baj, hogy ha mondjuk megszakad a barátság.
2014. júl. 14. 05:25
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

nem biztos h melegek a barátaid ,lehet h csak kíváncsiak de ha tényleg melegek akkor lehet az is h még nem tudatosult bennük. szerintem kérdezz rá h melegek-e de ne hirtelen ,meghökkent ,felemelt hangon mert azt rosszul vehetik hanem szépen nyugodtan és természetesen.

Szerintem is engedd el magad, lehet h jó is ki fog sülni enből a dologból. Ha gondolod cserélhetünk a bulira ,te idejössz ipadozni ,én meg odamegyek bu**lni :D

Majd írj h mi történik a kövi alkalommal :D

14/F meleg

2014. júl. 14. 08:49
 23/36 anonim ***** válasza:
Nagyon nem valószínű, hogy a haverjaid bzik, pl osztálytársaim is mindig "bszkurálták" egymást szünetekben, megmutatták egymásnak, meg hasonlók. Én meleg vagyok de ezektől azért kiráz a hideg, hogy mit csinálnak, egyébként csak simán kanosak, küldd el őket randevúzni azt kész.
2014. júl. 14. 09:35
 24/36 anonim ***** válasza:
71%
Ebben a korban természetes, ha érdeklődnek egymás iránt a srácok (is). A smárolás talán kicsit túlmutat ezen, de ha egyszer lányt nem találtok, hogy gyakoroljatok... Szerintem fontos, hogy értesd meg velük, hogy neked ez nem igazán pálya, amiben meg magadtól bennevagy (mutogatás, közös maszti esetleg) azt mondd meg nekik. Ha ezért azt mondják, hogy hang vagy, akkor mondd, hogy inkább maradsz hang, mint legyél homár.
2014. júl. 14. 09:40
 25/36 anonim ***** válasza:

# 24

Egyáltalán nem normális. Ti is furcsa mód nőhettetek fel...

2014. júl. 14. 11:01
 26/36 anonim ***** válasza:
15%

Mind ratyik vagytok.

Az, hogy ez természetes kíváncsiság az hülyeség, nekem valahogy kimaradt ez a korszak, és egy embert se ismerek akinek meg lett volna. Az aki mégha poénból is de megcsinálja ha nem is nyíltan, de búrkoltan egy búzatábla.

AZ igazi hetero röhögve kiment volna a szobából és hagyta voln a többieket buzulni

2014. júl. 14. 11:52
 27/36 anonim ***** válasza:
Én nagyon szívesen megyek helyetted :)
2014. júl. 14. 14:45
 28/36 anonim ***** válasza:

Azért durva,én 14 évesen még azt sem tudtam szinte mi az a szex,mármint gyakorlatban nekem ez ilyen idősen még nagyon felnőttesnek tűnt.

De lehet csak én vagyok későn érő.

Amúgy aki kitalálta nagy eséllyel az meleg is.De nem 100%.

Amúgy piásan érdekes módon előjön a heterókból a "meleg énjük"..Sok ilyet láttam már.

Ebből is látszik,hogy az ember szexualitása nem 100%ban meghatározott.Nincs 100%-osan heteró és meleg ember.

Az,hogy a heteró norma szerint "élünk" az inkább csak divat.

25/meleg.

2014. júl. 14. 15:48
 29/36 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem az üvegezés maga sokkal "perverzebb",mint az,hogy kinek mire áll fel:d
2014. júl. 14. 15:50
 30/36 anonim ***** válasza:

-akire rámutat az üveg, az engedi popóba.

Te pedig lehajolsz, lehúzod a gatyádat és... csit-csat csit-csat :)

2014. júl. 14. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!