Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csiáljak a haverjaimmal azt hiszem perverzek :SS?
nem biztos h melegek a barátaid ,lehet h csak kíváncsiak de ha tényleg melegek akkor lehet az is h még nem tudatosult bennük. szerintem kérdezz rá h melegek-e de ne hirtelen ,meghökkent ,felemelt hangon mert azt rosszul vehetik hanem szépen nyugodtan és természetesen.
Szerintem is engedd el magad, lehet h jó is ki fog sülni enből a dologból. Ha gondolod cserélhetünk a bulira ,te idejössz ipadozni ,én meg odamegyek bu**lni :D
Majd írj h mi történik a kövi alkalommal :D
14/F meleg
# 24
Egyáltalán nem normális. Ti is furcsa mód nőhettetek fel...
Mind ratyik vagytok.
Az, hogy ez természetes kíváncsiság az hülyeség, nekem valahogy kimaradt ez a korszak, és egy embert se ismerek akinek meg lett volna. Az aki mégha poénból is de megcsinálja ha nem is nyíltan, de búrkoltan egy búzatábla.
AZ igazi hetero röhögve kiment volna a szobából és hagyta voln a többieket buzulni
Azért durva,én 14 évesen még azt sem tudtam szinte mi az a szex,mármint gyakorlatban nekem ez ilyen idősen még nagyon felnőttesnek tűnt.
De lehet csak én vagyok későn érő.
Amúgy aki kitalálta nagy eséllyel az meleg is.De nem 100%.
Amúgy piásan érdekes módon előjön a heterókból a "meleg énjük"..Sok ilyet láttam már.
Ebből is látszik,hogy az ember szexualitása nem 100%ban meghatározott.Nincs 100%-osan heteró és meleg ember.
Az,hogy a heteró norma szerint "élünk" az inkább csak divat.
25/meleg.
-akire rámutat az üveg, az engedi popóba.
Te pedig lehajolsz, lehúzod a gatyádat és... csit-csat csit-csat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!