Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb lanynak miért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb lanynak miért nincs semmi szexuális kultúrája?

Figyelt kérdés

Én tucatnyi könyvet elolvastam ilyen témaban és többszaz netes cikket,fórumot a szex minden formajaról,oktatóvideókat néztem szeretek kísérletezni. Megismerkedtem a lagy szeretkezéstől a durvább BDSM-ig mindennel. Próbaltam magam kiművelni ezen a téren.

De azt vettem észre hogy az eddigi partnereimnek semmi szexualis kultúraja nem volt. Ismertek kb 3-4 alappózt,orál,popsi és ezzel kifújt. Kreatív ötleteik sose voltak,mindenbe nekem kellett őket bevezetni.

Tényleg ilyen elkeserítő a helyzet? Ti hogy alltok hozzá lányok?

2014. júl. 13. 22:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ami zavar hogy pont NINCS sajat fantaziájuk.

Félvad kefélés ugyanabban a 3 pózban. Maguktól semmi mast nem talaltak ki..

2014. júl. 13. 22:48
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

"Nem attól leszek jó ha olvasom de onnan ismerem meg a lehetőségeket amiket kipróbalhatok.."

Amint látom, te sem találsz ki semmit. :D Öngól.

2014. júl. 13. 22:56
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem volt vicces..
2014. júl. 13. 22:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Ezt magadnak mondd! ;)

Szerintem pont az vall silány fantáziára, ha mások írásaiból gyűjtesz ötleteket.

2014. júl. 13. 23:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Meg..most ok, elolvasok egy könyvet az autószerelésről. De ha gyakorlatban odajutok, lehet semmit sem ért az egész,, mert nem megy... minden lány más, nem lehetsz felkészülve az összes ember lelkére, szokásaira.
2014. júl. 13. 23:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek ekörül forog az élete. Van akit más dolgok érdekelnek. Engem például az irritál, hogy az embereknek nincs kutyatartási kultúrája. Mégsem írok ki ilyen kérdéseket, hogy mit képzelnek, mikor én meg itt képzem magam mint az állat. Mindenkit más érdekel. Plusz gondolom abban a több tucat könyvben gondolom az is benne volt, hogy minden embernek más a szexuális étvágya. Talán nekik elég az a pár póz, aztán kész. Lehet még rádférne egy kis okulás az elfogadás terén.
2014. júl. 14. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!