Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb lanynak miért nincs semmi szexuális kultúrája?
Én tucatnyi könyvet elolvastam ilyen témaban és többszaz netes cikket,fórumot a szex minden formajaról,oktatóvideókat néztem szeretek kísérletezni. Megismerkedtem a lagy szeretkezéstől a durvább BDSM-ig mindennel. Próbaltam magam kiművelni ezen a téren.
De azt vettem észre hogy az eddigi partnereimnek semmi szexualis kultúraja nem volt. Ismertek kb 3-4 alappózt,orál,popsi és ezzel kifújt. Kreatív ötleteik sose voltak,mindenbe nekem kellett őket bevezetni.
Tényleg ilyen elkeserítő a helyzet? Ti hogy alltok hozzá lányok?
28/F
:)
Te kis hülye, te. Ha akkora lángésznek tetszik lenni, miért nem kezd oktatásba és segít ki minket, szegény, buta kultúrbarbárokat a sötétségből?
Azért nincs a legtöbb embernek, nemtől függetlenül, cekcuális kutyulája, mer' prűd népség vagyunk. Úgy alles zusammen tabuként kezeljük a dolgot. Kapizs?
Na, most menj és hirdetsd az igét.
nem tudom hogy mondhatod ezt a legtöbb lányra úgy, hogy feltehetőleg csak párral voltál :D
mindenesetre nekem a szexuális kultúra nem feltétlen nemtudomhányrengeteg cikk és könyv elolvasását jelenti a témában.
férfiak és nők között vegyesen vannak 0 szexkultúrával rendelkezők, ne általánosítgass, neked sem tesz jót, ha elhiszed amit írsz. biztosan találsz majd olyan nőt, aki olyan magasságokban van sz.kult. téren mint te, én szurkolok :)
#3: ez a stílus... imádom :D
Nem vagyunk ennyire szexközpontúak,hogy emiatt bújjuk a netet, könyveket. Akikkel meg összehoz a sors, mit csinálnak? No, nekik sincs hatalmas tárházuk.
Egy kapcsolatban, idővel, ha akarnak újítani, akkor majd tájékozódik mindenki.
Meg gondolom, kikkel kezdtél... nem mindegy, milyen emberek alapján vonod le a következtetéseidet egy egész nemről.
Ha te együtt vagy 23 pasival és abból 23 ilyen akkor ugyanezd vonod le..;)
És a legtöbb még mindig nem egyenlő az összessel.
1. Attól, hogy olvasol róla, te sem leszel még jobb. Az ér bármit is, ha összecsiszolódik az ember az aktuális partnerével.
2. Mindenkinek van valami saját fantáziája, és simán előállhat olyan eset is, hogy ami a csajnak eszébe jutott, az neked nem.
3. Ugyanez fordítva is igaz. Nem tudom, hogy téged vonz-e a BDSM, vagy csak olvastál róla (hogy bazi művelt legyél :D), de pl. engem a legkevésbé sem vonz, az atyaúristen sem vezethetne bele abba.
Mindenesetre drukkolok neked, hogy találj olyan nőt, akivel egy hullámhosszon lesztek az ágyban is! :)
nem olvasni kell, csinálni
ha lenne kivel csinálnod, nem itt ömlengenél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!