Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy nézek ki?

Figyelt kérdés

Nincs rajtam smink, semmi photoshop :))

[link]

10/?

Kort és nemet is írjatok légyszi :))

2014. júl. 13. 18:39
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
uuuu ... a 6 .lány is csúnyácska !
2014. aug. 4. 05:54
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
10/10 14/l
2014. aug. 8. 08:52
 33/44 anonim ***** válasza:
10/6
2014. aug. 8. 10:45
 34/44 anonim ***** válasza:

10/8

18/L

2014. aug. 8. 10:54
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 10/7

Komolyan elképesztő, amit az 68%-os (?) válaszoló írogat itt. Komolyan, az ilyenektől rosszabb a világ.

Nem értem a gondolkodásmódját, mert szerintem igenis szép vagy. Nem az a klasszikus szépség, de szép.

Szerintem az az embernek még mindig magával van gondja.

Mert mint írta, régebben egy kis vézna gyerek volt, emiatt rosszul érezte magát, és most azt utálja, hogy szerinte nézhetnél ki jobban is, ellenben te így is jól érzed magad, amire Ő nem volt képes akkor, és úgy tűnik most sem, mert akkor nem lenne ennyire kritikus másokkal.

Kérdező! Ne is törődj vele! Az arcod szép. És látod mennyien dicsértek, szóval ne amiatt az egy-két hülye miatt érezd rosszul magad. Csak legyél olyan, amilyennek jól esik lenni.

2014. aug. 8. 13:44
 36/44 anonim ***** válasza:

#13: baromira rosszul tudod, gőzöd nincs arról, hogy mit jelent az objektív és a szubjektív. Attól, hogy ezer ember véleményét átlagolják, attól az a felmérés még nem lesz objektív. Attól az általa mért mennyiség (jelen esetben a szépség) nagyon is szubjektív. Tudod, mikor objektív valami? Ha objektíven, mindenki számára ugyanolyan értéket vesz fel. Ha veszek egy kétkilós kenyeret, annak a tömege objektív. Megmérhetem, hogy tényleg két kiló. Nálad is két kiló lesz, a szomszédnál is, meg Gipsz Jakabnál is. De ha megkérdezel akárhány férfit, hogy egy nő mennyire szép egy 10-es skálán, nem fogsz objektív válaszokat kapni, sőt, borítékolható, hogy baromi nagy lesz a szórás. Persze, átlagot lehet belőle számolgatni, csak a statisztikával vigyázni kell... tudod, ha egy hétig szorulásom volt, egy hétig meg cifraf*sásom, akkor statisztikailag az emésztésemnek semmi baja. Vigyázni kell a statisztikai eredmények felhasználásával, mert bizony ész nélkül használva nagyon torz eredményeket kaphatsz.

Arról nem is beszélve, hogy ezer fórumozó véleménye még csak reprezentatívnak sem mondható.

Mondjuk abban a 9-esd kategóriában szerintem 5 nő van, amelyik tényleg nagyon szép, és van köztük olyan, aki inkább csak átlagos, vagy csúnyácska. (És a kommenteket olvasva nem csak én vagyok ezen a véleményen.) A kérdező simán lepipál jópárat közülük.

2014. szept. 21. 12:58
 37/44 anonim ***** válasza:
10/7, és ezt úgy, hogy a dagi nők nagyon nem jönnek be. Szimpatikus vagy, tetszik a kisugárzásod! Kollégának és barátnak való vagy számomra. Barátnőm 46 kiló. :)
2014. szept. 24. 21:22
 38/44 anonim ***** válasza:
53%
46 kiló a barátnőd ???? Bakker ... Egy 10 kg + nem ártana neki ... Es ezt jóindulatból írom .
2014. szept. 24. 22:50
 39/44 anonim ***** válasza:

csúnyácska, de olyan jó értelemben :D 10/10

nem ez a legjobb szó, de nem jut más most az eszembe

2014. nov. 8. 17:11
 40/44 anonim ***** válasza:

10/6

nem lenne ilyen duci az arcod akkor 10/8

F/19

2014. nov. 8. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!