Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy nézek ki?

Figyelt kérdés

Nincs rajtam smink, semmi photoshop :))

[link]

10/?

Kort és nemet is írjatok légyszi :))

2014. júl. 13. 18:39
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

10/7

szép a mosolyod.

2014. júl. 13. 19:18
 12/44 anonim ***** válasza:
77%

szép a mosolya, szép hosszú a haja, szép az arca...de ez a külső...a belső értékek amik nagyon fontosak! kinézetre 10/10-et adnék

21F

2014. júl. 13. 19:22
 13/44 anonim ***** válasza:
36%

10:

A skála nem szubjektív. Több, mint ezer férfi bevonásával készült egy fórumon. Egy eléggé objektív mérce, ami pusztán a NŐK KINÉZETÉT vizsgálja és semmi mást.

Azért, "akarom hogy rosszul érezze magát", hogy változtasson magán.

Tudod mikor éreztem rosszul magam? Amikor egy vékony gizda gyerek voltam kisfiús arccal, béna öltözködéssel. Jogosan éreztem magam rosszul? Igen, mert nem voltam vonzó az emberek számára. De ez A ROSSZ ÉRZÉS MOTIVÁLT ARRA, HOGY VÁLTOZZAK A JÓ IRÁNYBA. Kigyúrjam magam, jól öltözötté váljak, stb.

Igen is, egy ember érezze rosszul magát, ha olyan dolog miatt nem érte még el a teste kinézetének a felső határait, amin ő maga változtathat. Érezze magát rosszul, hogy ez a rossz érzés motiválja arra, hogy a legtöbbet hozza ki magából, amit csak kihozni képes.

Egy olyan ember aki tudna magán változtatni pozitív irányba de nem akar igen érezze rosszul magát és ez motiválja a változásra.

2014. júl. 13. 19:33
 14/44 A kérdező kommentje:
Ez a te véleményed, attól még nem fogom rosszul érezni magam. :)
2014. júl. 13. 19:38
 15/44 anonim ***** válasza:
81%

10:

"A skála nem szubjektív. Több, mint ezer férfi bevonásával készült egy fórumon. Egy eléggé objektív mérce, ami pusztán a NŐK KINÉZETÉT vizsgálja és semmi mást. "

-Nem az általad linkeltre gondoltam, hanem a SAJÁT SZUBJEKTÍV MÉRCÉMRE

"Azért, "akarom hogy rosszul érezze magát", hogy változtasson magán. "

-Miért kellene változtatnia magán? Lehet ő így boldog, csak kíváncsi volt, mert még nem csinált ilyet.

"Tudod mikor éreztem rosszul magam? Amikor egy vékony gizda gyerek voltam kisfiús arccal, béna öltözködéssel. Jogosan éreztem magam rosszul? Igen, mert nem voltam vonzó az emberek számára. De ez A ROSSZ ÉRZÉS MOTIVÁLT ARRA, HOGY VÁLTOZZAK A JÓ IRÁNYBA. Kigyúrjam magam, jól öltözötté váljak, stb. "

-Amint látod NEKI nincsenek ilyen problémái, csak te vagy ennyire sérült, hogy belekötsz más szubjektív megítélésébe.

"Igen is, egy ember érezze rosszul magát, ha olyan dolog miatt nem érte még el a teste kinézetének a felső határait, amin ő maga változtathat. Érezze magát rosszul, hogy ez a rossz érzés motiválja arra, hogy a legtöbbet hozza ki magából, amit csak kihozni képes. "

-Akkor te érezd magad rosszul, mert szellemileg nem voltál képes továbbfejlődni. Köszi.

"Egy olyan ember aki tudna magán változtatni pozitív irányba de nem akar igen érezze rosszul magát és ez motiválja a változásra."

-Csak mert szerinted változtatnia kellene, lehet saját maga és mások szerint abszolút nem. Fasza kis világ lenne, ha NEKED meg a hülye skáládnak kellene mindenkinek megfelelnie... Bolond.

2014. júl. 13. 19:42
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Helyes, ne is, szép vagy. :-)
2014. júl. 13. 19:43
 17/44 anonim ***** válasza:
Kérdező: Te írtál nekem privit?
2014. júl. 13. 19:45
 18/44 A kérdező kommentje:
Attól függ h ki vagy :D
2014. júl. 13. 19:46
 19/44 anonim ***** válasza:
16-os. :-D
2014. júl. 13. 19:47
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

10/7, rendben vagy, szerintem szép. ;)

A 70%-os meg még jó, hogy nem törvénybe iktatja, hogy ebben az országban mindenkinek qrva jól kell kinézni. :D

2014. júl. 13. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!