Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy nézek ki?
Nincs rajtam smink, semmi photoshop :))
10/?
Kort és nemet is írjatok légyszi :))
15:
"-Nem az általad linkeltre gondoltam, hanem a SAJÁT SZUBJEKTÍV MÉRCÉMRE"
Bocs, de te nem nő vagy? Ha nem indul benned szexuális vágy nők fényképei láttán, akkor azt gondolom nem ugyanúgy vagy alkalmas arra hogy nőket osztályozz, mint én arra, hogy férfiakat. Elfogadom hogy a szépség mércéje mindenkiben kb. objektív (tehát mindenki a skálán max. 1-2 fokozatnyi különbséggel osztályozna valakit), de az a baj hogy sokan a szépség skálájába egy csomó hülyeséget belevesznek, ami nem oda tartozik. Ilyenkor jön az, hogy "kisugárzás", meg "belső értékek", meg "olyan pajkos mosolya van", meg "szépen csillog a szeme", amiknek abszolút semmi köze az emberek genetikai szépségéhez, mégis sokan megpróbálják belevonni. Ezek is léteznek, de egy abszolút másik, összetettebb mércén.
"-Miért kellene változtatnia magán? Lehet ő így boldog, csak kíváncsi volt, mert még nem csinált ilyet. "
Persze, ez világos. Viszont én azt gondolom, hogy amíg nem szerzett tapasztalatot valamiben, honnan tudná hogy nem lehet MÉG BOLDOGABB? Komolyan, amíg valaki nem élte az életét dagadtként és vékonyként is, addig honnan tudná hogy melyikben boldogabb? Aki még csak egy emberrel szexelt egész életében, az hogy mondhatja azt, hogy a világon azzal az emberrel a legjobb a szex, miközben nincs összehasonlítási alapja? Hogy lehet a legtöbb dologról úgy nyilatkozni, hogy ki sem próbáltuk magunkat benne? Egy 150 kilós ember honnan tudja hogy milyen 80 kilósként élni, ha soha nem volt még 80 kilós? Honnan tudja hogy most boldogabb, vagy akkor lenne-e az? Sehonnan. Remélem a példák segítségre voltak abban hogy értsd, mire gondolok.
20:
Nem. Csak az az ember tiszteletet ébreszt bennem, aki egészséges kereket között mindent megtesz azért, hogy minél jobban nézzen ki. A belső és a külső értékek az élet különböző területein különböző mértékben fontosak. Nem lehet senki akkor fitnesz náci, hogy azt mondja hogy csak a külső számít és valaki haljon bele abba, hogy a külsejét jobbá akarja tenni. De fogadjuk el azt, hogy abban, hogy a férfiakban mennyire gyúlik vonzalom egy nő iránt első körben, abban a kinézet (jelen esetben a testalkat, arc) eléggé fontos dolog.
Ugyanakkor senki nem lehet olyan elvakult sem, hogy azt mondja hogy csak a belső számít.
Igen, hála a remek példáidnak, most már látom, milyen beszűkült a gondolkodás módod. A lány pedig nem dagadt. És igen is szép. :-) Továbbra is sz{{rom le a táblázatodat és továbbra is 10=9-re értékelem, ha tetszik ez neked, ha nem. Továbbra sem kell semmit változtatnia magán és továbbra is úgy gondolom, ha ő így boldog, akkor ne változtasson semmit magán.
ps.: A párom volt már 85 kg ANOREXIÁVAL, most 130 kiló és sokkal boldogabb. :-) Persze le fogjuk együtt tornázni 100 kilóra, mert az még egészséges és úgy is egy nagydarab mackó lesz. Én jelenleg 60 kiló vagyok és állati boldog. :-)
Szóval változtasson magán az, aki elégedetlen így, de ne te akard már megmondani, hogy ki hogy legyen boldog, mert ez szánalmas és gusztustalan.
Szerinted nem dagadt. Szerintem ha csak a kettő közül lehet választani, hogy csak a dagadtba vagy a vékonyba lehet besorolni, akkor inkább dagadt. Szerintem is szép az arca, de látszik rajta, hogy pufók és a teste többi része is olyan, ami a legtöbb férfi számára szexuálisan kevésbé vonzó.
"továbbra is 10=9-re értékelem"
Rendben. Elkészítettem a skála általad preferált változatát. Most nézzük meg a helyzetet szerinted. Te látod a kakukktojást?
"Szóval változtasson magán az, aki elégedetlen így"
A kérdező tudja, hogy most mennyire sikeres a férfiaknál. Mennyire nézik őt meg az utcán. Mennyire talál olyan kinézetű és belsejű férfit, amilyenről álmodozik. Végülis ha minden ilyen irányú vágya már most beteljesült akkor igazad van, nem kell magán változtatnia.
Tudom hogy régiek a válaszok de nem bírom megállni ,hogy ne írjak.Valószínűleg el se olvasod.
24. mondanék neked egy-két dolgot:
1. ha a férfiak 0.00002%-a vett részt a lista elkészítésében az nem lehet objektív.
2.Ha a kinézet független a kisugárzástól és minden mástól is akkor miért ne ítélhetné meg egy nő is? A szexuális vonzalom szerint kell értékelni és nem a kinézet alapján??
3.Igen látok a listádon kakukktojást: a 2. az 5. és a 8. Szerintem ők nem néznek ki jól.
4." Elfogadom hogy a szépség mércéje mindenkiben kb. objektív (tehát mindenki a skálán max. 1-2 fokozatnyi különbséggel osztályozna valakit),"
Szerintem meg szubjektív. Én sok az előző pontban felsoroltakat 10/4 re értékelném.
5.Van olyan hogy genetikai szépség ,de szerintem a kérdező (javíts ki ,ha tévedek) arra gondolt hogy a kép alapján mennyire tetszik nekünk az arca és abba beletartozik a a a pajkos mosolya és a kisugárzása is.
És a kérdésre válaszolva 10/8.45
Ui.:Szívesen beszélnék veled,kérdező :)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!