Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy általában a pénzes pasik érdekelnek. Ez normális?
ja nem kamu kérdés. Nem értem ezt a sok gyanakvó embert, de biztos azért ilyenek mert nekik nincs biztos egzisztenciájuk mint például nekem.
Most nem felvágni akarok de na, évi félmilliárdos fizetésből azért khmmm ki lehet jönni.
De amúgy ezt a kérdést minek tetted föl?? Mert úgy igazából nem látom az értelmét, az meg nem igazán érdekel neked mi a fontos vagy nem
Ja, nem tudom mit hápognak itt egyesek, ő legalább őszinte!
És nem azt mondta, hogy csak a pénze érdekli egy pasinak.
Csak majd a tehetősebb rétegből fog választani olyat, akibe szerelmes is lesz akár.
Egyesek itt úgy adják elő, mintha a jómódú pasik mind valami szörnyek lennének és nem lehetne őket szeretni, csak a pénzük miatt. :D
Ő neki ez egy szempont, az anyagi biztonság.
Nem azt mondta h kifog egy vén milliárdost!
"Csak majd a tehetősebb rétegből fog választani olyat, akibe szerelmes is lesz akár. "
Képzeljük el ezt a gyakorlatba.
Van egy pasi, akit megismer a kérdező, teljesen bejön neki külsőre, jót beszélgetnek, jól elvannak, erre kiderül, hogy a pasi minimálbérért vagy kicsit felette dolgozik valahol vagy mondjuk még tanul, de a szülei nem tehetősek. Erre megmondja neki, hogy sorry, de nem vagy elég pénzes hozzám...Na, ez gáz.
Vagy egy szórakozóhelyen nekiáll és nézegeti, hogy milyen ékszere van, milyen márkás pólója, kifigyeli milyen autóval jött és majd megállapítja, hogy mennyire pénzes. Vagy hogy kell ezt elképzelni?
Kiszáll két csávó két külön autóból és akinek BMW-je van, ahhoz odamegy ismerkedni, akinek meg csak egy Suzukija, az meg tök mindegy, hogy milyen ember, annak esélyt sem ad?
Szerintem egy családban, az életben, egy kapcsolatban az anyagi biztonságot nem csak egy embernek kell megteremteni. Hanem kettőnek. És ebbe a kérdező is beletartozik. Vagyis lehet gondtalan élete egy kevésbé pénzes pasi mellett is, ha a kérdező is dolgozik és tesz abba a bizonyos közös kasszába.
És amúgy boldognak normál anyagi körülményekhez képest is lehet lenni. Nem kell ahhoz gazdagságban élni.
Na, mindegy én ezt nem is érthetem, hisz nekem soha nem volt alap elvárás, hogy akinek esélyt adok, az pénzes legyen.
jaj-nee, komolyan. De most meg keresem azt a linket amit akarok az akárkinek aki említette hogy majd olyan réteggel ismerkedik, éééés meg is van..
most kifejezetten hasznos volt hogy a facebook megjegyzi miket likeolgatsz
nahh, persze van sok **** akinek bejön ha epedezik érte valami hülye csitri, de amúgy meg felejtős, érdekelhetik a pénzes pasik, csak inkább fordított eset a kérdéses.
De amúgy meg ja, a sok pénzért tényleg jól meg kell dolgozni,, sajnos.....keményen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!