Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk szakítás után miért szeretik lek*rvázni az exüket?
Szerintem csak akkor, ha a nő szakít, ált. egy másik pasi miatt, akivel már hamarébb ismerkedni kezdett, minthogy szakított volna előbb. Csak ugye tudjuk, nem engedik el addig az egyik ágat, amíg nem, fogják a másikat biztosan.
Ha a pasi szakít, akkor nem hiszem hogy ku.rváz, akkor a nők hordják el mindennek.
Soha nem szakítottam másik pasi miatt, mégis le lettem hordva, merthogy "menekülök", meg hogy merészelem cserben hagyni...stb.
Amúgy azért teszik, mert még nem FÉRFIAK, hanem csak fiúcskák.
Nem kellene általánosítani...
Közel egy év után ott hagyott a barátnőm azzal az indokkal, hogy már nem szerelmes... Tudom , hogy nem ez lehetett a valódi indok , de addig és azóta egy rossz szót nem mondtam rá, nem is haragszom rá , sohasem bántanám. :)
F/18
Kisebbségi komplexusok egyik mintapéldája, hogy ha valaki nem akarja megtenni, amit mi szeretnénk, akkor azt szidni kezdjük. Ha a tanár nem ad jobb jegyet, ha a sorban valaki eléd furakszik, ha a szomszéd nem hagy aludni....
Ezek még érthető példák is.
Ellenben, ha a saját választásunkat, hogy valakivel együtt voltunk lek-zzuk, ott már más a helyzet. És ezt nem ismerik fel sokan. Mert nem látja, hogy ezzel saját magát is lealacsonyítja. Hiszen ő választotta azt, hogy egy "k-val" akar együtt élni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!