Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért untatnak engem a bölcsész és pszichológus lányok?
9-es: Állj le a sértegetéssel. Azért használok angol kifejezéseket, mert az jut eszembe először. Te is csak egy megkeseredett nőgyűlölő vagy. Pont.
amúgy olvasod, amit írsz?
először: 9-es: Állj le a sértegetéssel.
aztán: Te is csak egy megkeseredett nőgyűlölő vagy. Pont.
egyébként nem sértegettelek. de ha azt írod nekem, h ne sértegesselek, akkor talán 1 sorral később ne kezdj már el személyeskedni meg sértegetni.
"14-es: Ez nem sértegetés és személyeskedés volt, hanem ténymegállapítás."
:D
tehát ha én írok vmit rád, az sértegetés, ha te elkezdesz sértegetni, akkor az ténymegállapítás?:)
nem tudom, mit végeztél, de a logikával és érveléssel óriási gondjaid vannak.
pont megerősítetted a tézisemet. azt látszik,h olvasott vagy, viszont sokat nem ér, ha nem tudod az olvasottakat alkalmazni, hiszen érvelni, logikusan gondolkodni nem tudsz, olyat kérsz számon rajtam (ne sértegess), amit te sem tartasz be:D. előtte meg olyan pszichoblablával teljesen félrevitted a beszélgetést, ami ráadásul teljesen értelmetlen is volt :D
mindegy, én befejeztem, pedig hányszor megfogadtam már,h butáknak nem magyarázok, de megint megszegtem. szép napot.
A legjobb ahogyan megpróbáljátok védeni a nőket és a féltett tudományotokat :D:D
Azt persze meg sem említem, hogy valaki azt írta, hogy ""áltudomány a pszichológia" ezt nem te döntöd el." akkor csak félve jegyzem meg, hogy az sem sokkal nyugtatóbb, hogy valami tudomány. Például ott a Hittudomány. Tessék, lehet ez a neve, nem lesz tőle fontosabb, érdekesebb téma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!