Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hízókúráztam, hogy szexuálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hízókúráztam, hogy szexuálisan vonzóbb legyek. Szerintetek hülyeség volt? (kép)

Figyelt kérdés

Senki nem kért rá, én éreztem úgy, hogy teltebb szeretnék lenni. Most ilyen vagyok:

[link]

Akinek meséltem, hogy szándékosan volt, mindenki lesajnál érte...

2014. júl. 13. 12:30
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
40%

Ha tényleg olyan vagy, mint a képen látható csaj, az siralmas.

Látszik az undorító háj a bőre alatt, csupa löttyedt.

Ha valaki szeretne vastagabb, formásabb lenni, akkor miért nem inkább izmot szed magára?

Hízókúra, mi?! Pfff, én is lesajnállak. :D

2014. júl. 13. 14:25
 32/38 anonim ***** válasza:
38%
Írok még egy kommentet, hogy legyen még mit lenullázni annak, akinek fáj az igazság. ;)
2014. júl. 13. 14:52
 33/38 anonim ***** válasza:
pedig az arca szép lenne..;(
2014. júl. 13. 15:01
 34/38 anonim ***** válasza:
Szerintem így is nagyon jó a tested és az arcod is szép. :)
2014. júl. 13. 16:49
 35/38 anonim ***** válasza:

Shades Of Cool!

Komolyan kíváncsi lennék egy fényképre tőled, mert eddig csak mocskolódó rosszindulatú válaszokat olvastam tőled. Vajon honnan ered ez a rosszindulat?

2014. júl. 13. 19:53
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
a fejéből? :D
2014. júl. 13. 20:00
 37/38 anonim ***** válasza:
35%

Alapjáraton nem vagyok egy rosszindulatú ember, de van néhány dolog, ami nem fér bele az értékrendembe.

Ezek az ostobaság, az álszentség, a kettős mérce, a bunkóság és a szexizmus. Sajnos mindből sok akad ezen az oldalon, így olyan minősítést kapnak tőlem ezek a dolgok, amilyet szerintem érdemelnek.

Ez a kérdés az ostobaság kategóriájába sorolható. Oké, hogy ha egy lány nőiesebb vonalakat akar, nem kell csontkollekciónak lenni, de eléggé siralmas, hogy ennek érdekében ami eszébe jut, az a zsírosodás.

Oké, hogy nem ő van a képen, de látszik, hogy a képen látható lány bőre alatt masszív zsírréteg van, és semmi izom (azért olyan "gödrös" a bőre, köznyelven hájnak hívjuk). Úgy gondolom, hogy elég beteg egy társadalom, ahol a nők vagy csontsoványra koplalják magukat, vagy pedig zsírfelszedő hízókúrát csapnak, akik pedig tesznek az egészségükért, és izmot szednek magukra, azt meg sokszor kinézik ezért.

Ha ezért rosszindulatú vagyok, akkor oké.

Nem tudom, hogy miért próbálok nap mint nap egyértelmű dolgokat magyarázni ezen az oldalon. :D

2014. júl. 13. 21:24
 38/38 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban hogy így is úgy is jól meg lehetne dugni!

25/F

2014. júl. 15. 01:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!