Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hízókúráztam, hogy szexuálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hízókúráztam, hogy szexuálisan vonzóbb legyek. Szerintetek hülyeség volt? (kép)

Figyelt kérdés

Senki nem kért rá, én éreztem úgy, hogy teltebb szeretnék lenni. Most ilyen vagyok:

[link]

Akinek meséltem, hogy szándékosan volt, mindenki lesajnál érte...

2014. júl. 13. 12:30
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen látszik, hogy ez nem hízókúra eredménye... Nem voltál eddig vékony... Nem tudom miért írtad ezt...:/
2014. júl. 13. 13:10
 22/38 anonim ***** válasza:
10%
Hát nem tudom, az arcod nagyon szép lehet. Kár volt az összhatást elrontani, hájas fenék, és nagy has nekem nem jön be. Egy nő vagy legyen törékeny és vékony, vagy izmosan sportos. A háj engem taszít. Arról nem is beszélve, hogy egészségtelen is.
2014. júl. 13. 13:12
 23/38 anonim ***** válasza:
Tényleg jó lenne látni egy "előtte" képet, bár látatrlanba is megmondom, hogy nekem véknyabban biztos vonzóbb lennél szexuálisan. És a képen azok az egymás elé rakott csülkök a valóságban még vastagabbak. . Ez már sok!
2014. júl. 13. 13:18
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha most ilyen vagy, akkor miért 3 éve készült a kép? Egyébként nálatok angol típusú konnektor van?

A testhez tartozó arc pedig itt van: [link]

Nem is csoda, hogy lesajnálnak az emberek, ha kamu kérdéseket teszel fel.

2014. júl. 13. 13:19
 25/38 anonim ***** válasza:

#25-ös netán ismerted ezt a képet vagy csak unatkoztál és gyorsan végig nézted az összes képet az interneten? :D:D:D

szerintem szép arca és jó alakja van a lánynak, még akkor is ha a kérdés kamu...

2014. júl. 13. 13:26
 26/38 anonim ***** válasza:
nem vagy semmi 25 :D
2014. júl. 13. 13:32
 27/38 anonim ***** válasza:
és vagy olyan műszaki zseni, h a laptopot csak úgy az ágyra dobod, hogy alulról ne kapjon hűtést? :D
2014. júl. 13. 13:34
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

"#25-ös netán ismerted ezt a képet vagy csak unatkoztál és gyorsan végig nézted az összes képet az interneten? :D:D:D"

Google a barátod! Van olyan funkciója,hogy feltöltesz egy képet és keres hozzá hasonlókat, vagy megkeresi a kép/képrészlet eredetijét.

2014. júl. 13. 13:39
 29/38 anonim ***** válasza:
De hát végülis csak azt írta, hogy most ilyen, nem azt, hogy ő van a képen. :D
2014. júl. 13. 13:46
 30/38 anonim ***** válasza:
szerintem szépen nézel ki :)
2014. júl. 13. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!