Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hízókúráztam, hogy szexuálisan vonzóbb legyek. Szerintetek hülyeség volt? (kép)
Senki nem kért rá, én éreztem úgy, hogy teltebb szeretnék lenni. Most ilyen vagyok:
Akinek meséltem, hogy szándékosan volt, mindenki lesajnál érte...
Én is lány vagyok, de lehet, hogy nem jól döntöttél, nem biztos, hogy ez jobban tetszik a férfiaknak, mint egy ennél vékonyabb lány.
Ha Te jól érzed így magad, én annak csak örülni tudok. :)
AZIGEN!! Elég szexi vagy és ezt nőként mondom. Nem gondolom, hogy hülyeség volt, nyilván a srácoknak, akiket megszeretnél célozni, ez jön be. :-) Arra vigyázz, hogy azért egészséges maradj, bár most sem vagy kórosan elhízott, tényleg óvatosnak kell lenni.
Mi most fogyózunk a párommal, mert rá 30, rám meg 7 kiló szaladt fel az elmúlt 1 évben. :-/
Szerintem jó alakod van. Aki lesajnál, annak tuti nincs szépérzéke.
A vonzó vagy-e valaki szemében, attól is függ, hogy melyik korosztályt célzod meg. A fiatalabbak, 18 alattiak általában a vékonyabb típust célozzák meg, a 25-ön felüliek többsége (mondom többsége) tapasztalatom szerint a teltebb típust részesíti előnyben. Te valahol a telt és a vékony között vagy személyes meglátásom szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!