Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a nagy lepontozás az oldalon?
Tegnap is meg ma is lepontoznak mindenkit, még akkor is ha teljesen normális választ adott
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Itt is, akármit válaszoltak, mindenki 0%
Ezt most valaki élvezi?
Azért van a szexnél a kérdés mert mi itt válaszolunk.Ez logikus nem?
Amúgy 34%is ugyan azt tudom válaszolni mint 94%-al.
A fejem ugyan az marad:)))
de értem mire gondolsz, a kérdésemnek tényleg nincs köze a szerelemhez vagy a szexhez
de ha ezt a kérdést nem ide írom, semmi értelme nem lett volna
egyrészt máshol nincsenek ilyen lepontozások, másrészt ott jóval kevesebben nézik
A másik meg ha lepontozza a jó választ a rosszat helyesli,akkor az ő pontjai is csökkennek.
Sok % nélküli ezt nem tudja,ki is vágják egy idő után mindet.
marcsa
ki ne szedd a neved!!!!!!! /71%-os vagyok/nézdd enyém is csökkent 1-et
Tegnap óta -5% nekem.
Remélem boldog tőle ez a szerencsétlen! Gondoltam, hogy leveszem a nevem, de 1. attól még ugyanúgy lepontoz, 2. teszek a százalékra. Ha a kérdezőnek tudok segíteni, az már nekem jó.
Egyébként nem is lenne szabad vélemény szerint pontozni. A kérdésre válaszoltam? Nem sértettem vele senkit? Igen? Akkor nem lenne szabad negatívnak értékelni. Ezért bannolni kéne!
Borsó:))
Akkor marad minden a régi,hagyjuk hogy élvezettel nyomhasson egyet a piros kézre.Mi nem vagyunk semminek az elrontója :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!