Ezt miért csinálják egyes emberek?
Egyik felhasználó társam egy kérdésben megkérdezte a véleményünket egy filmről, és megkért arra is, hogy röviden írjuk le miről szól, mert ő még nem látta.
Én válaszban elküldtem neki egy oldalt, ahol le van írva hogy miről szól a film, és leírtam pozitív személyes véleményemet is róla.
Ma látom, hogy egy felhasználó írja, hogy nagyon rossz, ő utálja stb. Ez rendben van, de engem és a többi választ adót is lepontozta piros kézzel, hogy "nem hasznos a válaszunk".
Könyörgök, nem azt kérdezik meg, hogy "tetszett-e a válasz", hanem azt, hogy "hasznos-e" a válasz. Őszintén nem igazán érdekel mennyire számít hasznosnak a válaszom,de ez mire jó? csak az ő véleménye a szent vagy mi? Komolyan mondom szánalom.
Én csak egy dolgot nem értek. Képes voltál kiírni egy kérdést rövid kis monológgal körítve erről a témáról DE téged ez amúgy nemigazán érdekel...
Ha nem érdekelne nem pattognál rajta...
Amúgy én sem értem, hogy ez mire fel de ha neki ez jól esik hát csinálja..
Rocker és rock zenét hallgató között különbség van.
A rocker egy tajparaszt, pártfüggő, tudatlan, más zenéjét utáló, berögzült állatfaj. A rock zene hallgató pedig...
Úgy hogy sajnos van egy rakás divat-rocker akiknek rossz a megítélése, ezáltal az emberek beskatulyázták az össze rockert, hogy mind hülye, mind gyökér, mind utál mindent, és emiatt valaki itt gyanúsítja a rockereket. Magyarul a sztereotípiák miatt.
Ne értsen félre senki, nem védem a rockereket, nem is vagyok rocker, csak hülyeségnek tartom azt, hogy beskatulyázni valakit a stílusa miatt vagy a hallgatott zene miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!