Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon, hogy fogadja a volt barátnöm? Lányok, ti hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
Ėn voltam neki az elsö...
Szakitottam a barátnömmel egy másik lány miatt, aki a barátnöje volt.
Nem olyan nagyon jo barátnöje,de azėrt joba voltak.
Nagyon megviselte a szakitád, depis lett ės fogyott 10 kilot... szoval tėnyeg megviselte.
(Ez volt 2 ėve)
Most a barátja akarok lenni, de csak barát... hiányzik nagyon...olyan jo volna megölelni:)
Ėrdekes... hiányzik nagyon,de semmi komolyat nem akarok.
Szerintetek?
2014. júl. 13. 06:16
1/6 anonim válasza:
Szerintem ne akarj tőle semmit. Ha ennyire megviselte, most csak feltépnéd a sebeit, és mégjobban tönkretennéd. Azzal teszel a legjobbat, ha békén hagyod.
2/6 anonim válasza:
Ne legyél önző, ha nem akarsz tőle komoly kapcsolatot, akkor hagyd békén. Valószinű nagyon bejössz neki, mostmár lehet tullépet lelkileg a dolgon, és kezd helyreállni. Most ha felkeresed, akkor elkezdhet reménykedni, hogy lehet azért kerested meg mert csak akarsz tőle valamit, te meg csak barátságfélét akarnál csak, igy megint hatalmas csalodáson menne keresztül. Esetleg ha neki is lesz komoly kapcsolata és neked is, és ugy elkezdetek barátkozni, de csak kizárólag egy jó baráti társaságot összehozni akkor ugy már kicsit normálisabb lenne szerintem.
3/6 anonim válasza:
Nem fog működni a barátság. Ahol egyszer tűz volt, ott mindig marad parázs. Te lehet, hogy lezártad magadban a dolgot, és talán ő is túltette magát a nehezén, de ha nem akarsz semmit tőle, akkor hagyd hogy élje az életét. Ezzel csak fájdalmat okoznál neki, és összezavarnád.
4/6 anonim válasza:
hagyd békén mert sztm ezután szóba se állna veled...
5/6 anonim válasza:
Hagyd békén. Ha így kihasználtad, szerintem örül, hogy elfelejthette a dolgot, de nagyon megviselhette. Ne legyél önző tényleg.
6/6 anonim válasza:
Hagyd beken! Vegre sikerult tullepnie a kapcsolatotokon nem kell h feltepd a sebeit! El lehetne teged hordani minden szarnak de nem erdemes ez a ti dolgotok nyilvan senki nem lenne a lany helyeben de ezt ti beszeljetek meg! A lanyt hagyd beken hagy lepjen tul mindenen es hagy zarjon le mindent magaban, ne legy onzo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!