Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Rosszul sikerult randi utan hogy viszonyultok a lanyhoz?
Ha jó a csaj és pár patront megér akkor elhitetem vele, hogy mégis jó volt a randi és mikor kiélveztem ráérek majd dobni, ha a testén kívül nem jön be.
Ha nem extra a csaj testileg és a randi sem volt jó vagyis nincs összhang lekoptatom a fenébe és új nő után nézek.
Ha azért sikerült rosszul, mert nem passzolnak az elképzelések, akkor a legtisztább a randi végén megmondani.
Ha volt csók, akkor a következő alkalommal kell(ene) felvezetni. Smaci után ennyi minimum jár; emailben szakítani elég snassz...
Érzékeltetni? Ha neki nagyon tetszel, neked pedig ő kevésbé, akkor legyen gerinced elmondani neki ezt. Tehát finoman érzékeltetni, de találkozóra hívni, beszélgetni.
Nem kellemes szitu, de ez is hozzátartozik a férfiassághoz.
30/F
Ugyan úgy. 1 randi nem randi lehet csak rossz napja volt. Szerintem mindenki megérdemel 1 "visszavágót" is :)
25\F
Akkor a nőiességhez is hozzátartozik. :P Tiszteljük meg a másikat ennyivel. ;)
De igaza van az előzőnek, második esély is létezik... te tudod, megéri-é.
attól függ mi sikerült félre a randiban...ha hülyén jött ki az egész akkor újra próbálnám...de ha a lányban csalódtam akkor teljesen megszakítanám a kapcsolatot...én őszintén el mondanám mit gondolok és érzek a randi után...nem rég volt egy lány nem randi volt sima találkozás csak...és elmondtam neki utána őszintén, hogy mi a véleményem a találkozóról, mi változott bennem...akkor láttam 1. külsőre nem az én esetem, de a belsejébe simán beletudnék szeretni, de ő csak barátságot akar...de meg is mondtam neki, hogy a külsőre nem az álomnő, de a belső mindenért kárpótol és idővel talán sokkal szebbnek látnám a külsejét is :) mondjuk én sokkal rosszabbra készültem, azt hittem sokkal csúnyább lesz, szóval még jól is esett, hogy "csak" ennyire nem az esetem :) de a belső értékei és a hangja meseszép, a külsejéhez egy kis idő kellene, hogy teljesen megszeressem, már most elfogadom de még nem szeretem igazán...
szóval nekem ezek a tapasztalataim és véleményem :)
21F
Nem ártana tudni, hogy hanyadik randi volt ez.
És azt sem, hogy ez társkeresős randi volt-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!