Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan viszonyultok a szúrósabb tekintetű srácokhoz?
Nekem meg azt mondták, hogy önelégült, "lenéző" tekintetem van. Mondjuk ez legalább a valóságot tükrözi.
Nyugi, a szigorú tekintetet elég sok nő bírja. Persze csak ha jóképű vagy.
háát, szerintem semmi okod aggódni, ha tényleg izmos, barna és szigorú tekinteted van.. ugyanis nekem az ilyen pasik a gyengéim (és sok más lány ismerősömnek is). gondolom jóképű is vagy... :)
szerintem a szúrós tekintet nagyon szexi tud lenni, határozott és tekintélyt parancsoló. és ha egy ilyen "szigorú" pasi rám mosolyogna, el is olvadnék.. :)
hidd el, hogy sokkal jobb, mintha kis szerencsétlen tutyimutyi lennél ;)
Skorpió? Csak viccelek.:)
Semmi gond, kifejezetten vonzó tud lenni. Mit foglalkozol olyan emberek véleményével, akiket amúgy se tartasz sokra?
Nekem meg állandóan azt mondják,hogy mindig olyan mélyen nézek az emberek szemébe,mintha ott helyben le akarnám oket teperni.
Nem tudom,milyen az a szúrós tekintet.Linkelnél,kérlek valami képet esetleg mondanál egy példát rá,mondjuk a színészek kozul,akinek ilyen a tekintete.Mert nem tudom elképzelni,és kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!