Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek a pénz sokat számít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek a pénz sokat számít, írjon ide! Miért?

Figyelt kérdés
Olyan nők írásait várom akik úgy választanak párt, hogy előbb a pénztárcáját nézik! Ide nyugodtan leírhatjátok, névtelenül és kép nélkül! Miért? miért olyan fontos a pénz? Persze nem utolsó dolog, de aki nem kőgazdag, nincs kocsija, saját lakása az már nem is ember? Én csak magamról tudok nyilatkozni, mert pont ilyen szituban vagyok. semmim sincs még önhibámom kívűl, de van rendes állásom és bármit megtennék most egy nőért csakhogy vele lehessek. Az utolsó fillért is neki adnám ha ezzel boldoggá tehetem, de nem tudom felvenni a versenyt holmi jötmentekkel akik bmw-vel vagy éppen audival sétakocsikáznak! De nem, több és több kell. Bár ebbe mi férfiak is ludasak vagyunk sajnos :S
2010. jan. 7. 21:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ez fura,mert én egy rendezett anyagiakkal rendelkező családban nőttem fel,de a szüleim válása után szinte semmink nem maradt,ezt úgy értsd,hogy egy lakás amiben jelenleg lakunk. Minden ami volt az életem,egy álom lett,és minden reggel amikor körbe nézek már nem azt látom ami régen volt.Szomorú vagyok,mert nem tudom,hogy lehetek e valaha boldog.Régebben rengeteget utaztam,de pár éve max Balatonig juthatok el.

És igen,féltékeny vagyok,hogy már semmim sincs,és szánalmasnak tartom apámat aki többdiplomás létére kiforgatta anyámat és engem MINDEN pénzünkből.

A tesóm pedig jólétben él,én pedig a semmi határán szinte.

Én nem hajtok pénzes pasira,de jobban örülnék egy olyan fiúnak akivel hasznosan tölthetném az időmet,utazások,vásárlás stb..

Ne értsétek félre,fősulis vagyok és dolgozgatok is de az nem ugyanaz.

amikor azt kérdezik tőlem,"mi bajod van" ? ugyan mit felelnék? "semmi baj,csak egy árva fillérünk sincs?"

persze,nem mondom el..csak nagyon rossz..

Erre is írhattok..

2010. jan. 14. 22:44
 12/17 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzászóló!

Először is köszönöm kommented és nagyon sajnálom a körülötted kialakult helyzetet!

Furcsa dolog ez az egész, az egyiknek van a pénze a másiknak nincs, ez egy örök kérdés lesz a világban, hogy melyik a jobb! Egy olyan férfit keresel aki megteheti, hogy elutazik veled a tengerpartra, vagy éppen bemegy veled egy ruhaszaküzletbe és megveszi neked a kirakatot! Kicsit túlzás, de olvass a sorok között! Lehet, hogy pénze van ezekre a dolgokra, de attól még nem biztos, hogy elnyeri a tetszésed arról hogyan gondolkozik, viselkedik és hogyan áll hozzád! Csak arra akarok kilyukadni, hogy akinek nincs ezekre fedezete, de nagyon szereti a párját az tuti, hogy még a föld alól is előteremti azt pénzt csak hogy elutazzon vele akár csak a Balatonra! De nem akarok általánosítani, csak úgy érzem, hogy aki egész életébe megkapott mindent akkor már azt hiszi, hogy az ölébe pottyan minden és nem kell harcolni a fontos dolgokért, nem becsüli meg!

Majd még ha eszembe jut valami úgy is írok, de jöhetnek erre is a kommentek!

2010. jan. 15. 09:11
 13/17 anonim ***** válasza:

kösz,hogy reagáltál rám,pedig ez a te kérdésed alapjáraton ! :)

Tudod,én nem így választok pasit(mármint nem pénztárca alapján)..de,hogy őszinte legyek a mostani fiúk már nem törekednek arra,hogy meghódítsanak egy lányt,mert a körülöttünk lévő környezet,hírcsatornák,mind mind azt sugallják,hogy rengeteg lány hever parlagon és csak Rád vááár..

Van jópár srác a baráti körömben,aki bmw-vel,audival,mercivel járnak,de a lányok akiket furikáznak ide-oda mind mind hozzájuk hasonlóak.

" a hasonló a hasonlónak örül.."

és ez nagyon is igaz..

Nem azt mondom,hogy nem járnék egy olyan sráccal aki festi a haját,és eléggé emo-s beütése van,de kétszer is meggondolnám..

Nem tartom magam trendi csajnak,mert a mostani trendekkel nem tudok azonosulni,de szeretem a divatot,

a nagyobb divatházakat és hasonlókat :)

Nem írtad meg,hogy hány éves vagy,mert erre azért kíváncsi lennék!

puszi,

2010. jan. 15. 18:52
 14/17 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van, a mai férfiak többsége elfelejtettek udvarolni, vagy egyszerűen nem is akarnak, mert tudják, hogy négy kerékkel sokkal könnyebb levenni egy nőt a lábáról! Bár én kivétel vagyok ezen pasik között, mert sokkal többre tartanék egy olyan kapcsolatot amiben tudom, hogy meg kellett küzdeni a páromért és nem adta magát olyan könnyen! Az ilyen nőben nem is nagyon tudnék bízni!

24/F

2010. jan. 17. 10:06
 15/17 A kérdező kommentje:

Mármint abban a nőben nem tudnék bízni aki a kocsikat nézi! :)

Előző voltam!

2010. jan. 17. 10:31
 16/17 anonim válasza:
Engem a világon csak a pénz érdekel.Pénzér szó szerint mindent megtennék még ölni is képes lennék.Imádom a pénzt.Pénzér mindent meglehet venni.A pénz boldogít.Legalábbis engem nagyon boldoggá tesz a sok pénz. Ez van imádom a pénzt mindent megtenék pénzér csak az a kérdés mennyiért.
2011. márc. 26. 17:09
 17/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Fiú vagyok.És én is a lánynak a pénztárcáját nézem.Vagy csak jól nézzen ki megszom oszt mehet ahova akar.Persze ha sok a pénze maradjon őrőkre az enyém
2011. márc. 26. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!