Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek a pénz sokat számít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek a pénz sokat számít, írjon ide! Miért?

Figyelt kérdés
Olyan nők írásait várom akik úgy választanak párt, hogy előbb a pénztárcáját nézik! Ide nyugodtan leírhatjátok, névtelenül és kép nélkül! Miért? miért olyan fontos a pénz? Persze nem utolsó dolog, de aki nem kőgazdag, nincs kocsija, saját lakása az már nem is ember? Én csak magamról tudok nyilatkozni, mert pont ilyen szituban vagyok. semmim sincs még önhibámom kívűl, de van rendes állásom és bármit megtennék most egy nőért csakhogy vele lehessek. Az utolsó fillért is neki adnám ha ezzel boldoggá tehetem, de nem tudom felvenni a versenyt holmi jötmentekkel akik bmw-vel vagy éppen audival sétakocsikáznak! De nem, több és több kell. Bár ebbe mi férfiak is ludasak vagyunk sajnos :S
2010. jan. 7. 21:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%

Tudom h Nőt mondtál, de én pasi létemre mégis leírom, h én nézem h mije van a csajnak.

És nem azért, mert hasznot szeretnék belőle húzni, hanem mert CSAK.

2010. jan. 7. 21:48
 2/17 anonim ***** válasza:
figy ez sajnos így van de ha jó a beszélőkéd és leveted a gátlásaid akármilyen pali lehecc tuti szerzel jobb csajt is annál mint amelyik a bmw anyósülésén van :D
2010. jan. 7. 22:30
 3/17 anonim ***** válasza:
ja és F voltam bocsi :D
2010. jan. 7. 22:31
 4/17 anonim ***** válasza:
33%

Sorrend:

Család

pénz

egészség

pénz

barátság

pénz

bdsm-prostik

pénz

mentális egészség

pénz

.

.

.

pár kapcsolat

pénz

párkapcsolat

2010. jan. 7. 23:01
 5/17 anonim ***** válasza:
Mert nem az őskorban vagyunk, persze egy lakatlan szigeten más lenne a helyzet.
2010. jan. 7. 23:18
 6/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok: család, pénz, egészség! Add el a lelked az ördögnek! Jobban jár az emberiség!
2010. jan. 8. 08:05
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem számít a pénz. A barátomnak nincs semmije, nálunk lakunk, és boldogan élünk. Becsületesen dolgozik, szeret engem, jól bánik velem, más nem kell. Szóval ha keresel találsz majd rendes lányt aki azért fog becsülni aki vagy, nem azért amid van.
2010. jan. 8. 14:53
 8/17 anonim ***** válasza:
Én megmondom őszintén.Nekem csak a pénz számít.A hapsiknak, meg csak a szex.Ez van!
2010. jan. 8. 18:04
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az számít,hogy a két fél anyagi helyzete között mekkora a szakadék. Minél nagyobb,annál nehezebb a harmonikus kapcsolat. Ha alig van különbség akkor a legjobb. Például gondolok itt arra,hogy te középosztálybeli vagy a pasid meg milliárdos,nyilván nem tudod vele megbeszélni azt,hogy nehezen fizeted ki a számláid,miután más világban éltek.Meg lehet oldani,csak nehéz..
2010. jan. 8. 19:23
 10/17 anonim válasza:
Számít a pénz, és hidd el, soha nem gondoltam volna, hogy ezt valaha így fogom gondolni!Túl vagyok néhány csalódáson, egy hosszú kapcsolaton, amibe mindent beletettem és mi értelme volt??A nagy semmi, kib.aszottul nem számít.Tanulok, melózok, mint egy hülye amikor van időm, hogy pénzem legyen, imádom...azt szeretném, hogy aki melletem van, neki is legyen, mert ha pénz van, napi gondok nincsenek és foglalkozhatok a lelkemmel:D
2010. jan. 8. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!