Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem vagyok elég jóképű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok elég jóképű és/vagy izmos fiú, akkor a lányok rám sem fognak nézni, szóba sem fognak velem állni továbbra sem?

Figyelt kérdés

Több lánytól olvastam ezt,hogy pl. láttok megismerkedésük előtt készült fotókat a barátjukról és akkor kövérebb/vékonyabb volt,mert még nem gyúrt és írták,hogy "akkor szóba sem álltam volna vele,de így,hogy jól néz ki,egyből belehabarodtam".

És alapvetően két réteg van,az egyik a nagyon válogatós fajta,akinek az arc és a stílus a lényeg,ők csak az ilyen Johnny Depp/Brad Pitt fejű pasikra buknak.

De vannak,akik kevésbé válogatósak és ha a fiú elég izmos,kigyúrt,akkor adnak esélyt neki.

Na most én nem vagyok jóképű,de még izmos sem.Az a gond,hogy nincs pénzem normális kajára,amit mellékes munkákból összeszedek suli mellett(19 vagyok) az nem elég arra,hogy napi 4x-5x egyek valamilyen száraz,fehérjében gazdag húst és valamilyen tápkieget.A "szemét" kajától pedig kezdek zsírosodni,főleg a hasam,az izmaim pedig nem elég kifejlettek(188cm/84kg vagyok jelenleg,kellene még egy 10 kg,de ilyen kaják mellett hasra jönne,akkor meg inkább a vékonyság).

Szóval így tényleg no chance?

Majd csak 5-6 év múlva lesz esélyem,amikor már remélhetőleg lesz normális munkám és elég pénzem ahhoz,kigyúrjam magam?

2014. júl. 12. 17:21
1 2
 11/14 anonim válasza:

"Én izmos jóképű vagok de igy se vagyok sikeres a nőknél, mert nem hódolok be nekik, nem bókolok, jah meg pénzem sincs nagyon. :-)"

Szintén.

2014. júl. 12. 17:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Dobj egy képet, és megmondom, izmos vagy-e, vagy sem.
2014. júl. 12. 17:58
 13/14 anonim válasza:
ki dobjon?
2014. júl. 12. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:
A kérdező, de dobhat bárki:-).
2014. júl. 13. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!