Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem vagyok elég jóképű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok elég jóképű és/vagy izmos fiú, akkor a lányok rám sem fognak nézni, szóba sem fognak velem állni továbbra sem?

Figyelt kérdés

Több lánytól olvastam ezt,hogy pl. láttok megismerkedésük előtt készült fotókat a barátjukról és akkor kövérebb/vékonyabb volt,mert még nem gyúrt és írták,hogy "akkor szóba sem álltam volna vele,de így,hogy jól néz ki,egyből belehabarodtam".

És alapvetően két réteg van,az egyik a nagyon válogatós fajta,akinek az arc és a stílus a lényeg,ők csak az ilyen Johnny Depp/Brad Pitt fejű pasikra buknak.

De vannak,akik kevésbé válogatósak és ha a fiú elég izmos,kigyúrt,akkor adnak esélyt neki.

Na most én nem vagyok jóképű,de még izmos sem.Az a gond,hogy nincs pénzem normális kajára,amit mellékes munkákból összeszedek suli mellett(19 vagyok) az nem elég arra,hogy napi 4x-5x egyek valamilyen száraz,fehérjében gazdag húst és valamilyen tápkieget.A "szemét" kajától pedig kezdek zsírosodni,főleg a hasam,az izmaim pedig nem elég kifejlettek(188cm/84kg vagyok jelenleg,kellene még egy 10 kg,de ilyen kaják mellett hasra jönne,akkor meg inkább a vékonyság).

Szóval így tényleg no chance?

Majd csak 5-6 év múlva lesz esélyem,amikor már remélhetőleg lesz normális munkám és elég pénzem ahhoz,kigyúrjam magam?

2014. júl. 12. 17:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%

Végre egy magas, vékony srác.....hurrá :))))

Én kis naív azt hittem, hogy ez a nap már eltelik nélküled.....de hála istennek, nem :)))

2014. júl. 12. 17:22
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. júl. 12. 17:23
 3/14 anonim ***** válasza:
Mennyi rinyagép.
2014. júl. 12. 17:24
 4/14 anonim ***** válasza:
Ikertesója vagy a magas vékony nyafigépnek? :D
2014. júl. 12. 17:24
 5/14 anonim ***** válasza:
Tanult az előző esetből, és most jobban kifejtetted a mondandóját, de sajnos ez is törlésre fog kerülni.
2014. júl. 12. 17:25
 6/14 anonim ***** válasza:
*kifejtette
2014. júl. 12. 17:25
 7/14 anonim ***** válasza:

Úgy megszaporodtak mostanság a 190 cm körüli, 80 kg fölötti rinyagépek. Én 185 cm vagyok és 95 kg, de sokan mondják, hogy olyan vagyok, mint egy állat. És mikor 80 kg alatt voltam, már akkor is volt, aki szerint túlgyúrtam magam.

Ezek alapján egy 190/80-assal semmi gond. Csak annyi, hogy siránkozik, mint egy kislány.

2014. júl. 12. 17:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Jelentve. Köszi
2014. júl. 12. 17:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Én izmos jóképű vagok de igy se vagyok sikeres a nőknél, mert nem hódolok be nekik, nem bókolok, jah meg pénzem sincs nagyon. :-)
2014. júl. 12. 17:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Már reggel is megmondtam: fejezd be a rinyálást! Napi 2-3-4x idejössz erről sírni, mi a fészkes fenét vársz? Ettől nem lesz csajod! Legyél már kicsit férfiasabb, ne ilyen, és akkor lesz esélyed is!
2014. júl. 12. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!