Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Megmaszíroznátok egy ismeretlen lány hátát ha fáj neki?
A gyk-s fiúk nőhöz érhetnek és némely nemet mond? Ez új :o
Én is szeretem (enyhe kifejezés), ha masszíroznak. De egy vadidegen...
Egy ismeretlenét ?
Ezt hogy kell elképzelni ?
(mármint a szituációt)
Leszólítani valakit az utcán, hogy te figyu már nem fáj a hátad ? mert akkor megmasszírozom..
drborsó for pres, az első mondata nagyon el lett találva :DDD
meg a többi is, a masszázs eléggé bizalmi dolog, ami egy idegennél ugyebár nem stimmel.
a kérdésre meg nem tudok válaszolni, nem vagyok hím, de nem engedném :D
#14, senkit sem nézek le. Én aztán nem.
Mentol: köszi!:D
Ha nincs senkim, akkor talán...ha foglalt vagyok akkor esélytelen, hogy más lányhoz érjek :) akkor csak a páromhoz érek!
nem tudom az ismeretlen fogalma hol kezdődik...a húgom barátnőjét is megmasszíroztam, ő meztelen volt, de nem értem olyan részekhez amikhez nem illik egy idegennek :) azt tudtam, hogy szerelmes belém és ezért inkább nem is akartam, hogy félre értse...mert nem akartam kapcsolatot...nem lett végén szex mert teljesen irányítás alatt tartottam az agyam, nem kerekedtek felül az ösztönök, persze a testi vonzalom meg volt, de az agyam tudott nemet mondani :) és mai napig nem bántam meg pedig ez 2-3 éve volt :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!