Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menjek oda egy ismeretlen lányhoz?
Nem kell bemutatkozni. Rögtön puszit adni meg pláne nem, még megjed a csaj ,hogy vajon mit akarhatsz?!
Szerintem mondj valamit azzal kapcsolatban ami éppen van. Tegyük fel, próbál feltenni egy babakocsit (őőő.. ez pont rossz példa :D inkább egy nehéz bőröndöt) a buszra. Te segíts neki és erről mondj valamit neki. Ha szimpi vagy neki bőbeszédű lesz és mosolygós és így beindul a beszélgetés.
A barátnőmmel sétáltunk a városban egy koraőszi napon. Két srác jött oda hozzánk, bemutatkoztak, és elmondták, hogy tánciskolába keresnek táncpartnert, nem mennénk-e el velük. Én otthagytam őket a barátnőmre, mondván, hogy ilyen hülye, utcán ismerkedőkkel nem tárgyalok. A barátnőm belement a dologba, egyikőjükkel el is ment táncolni, összejöttek. Közös programot is szerveztünk pár nap múlva koncertre mentünk. Itt jobban megismertem ŐT. A nap végére mindketten tudtuk, hogy másnap találkozni fogunk. Ő hívott fel a munkahelyemen, hogy találkozzunk. Aznaptól vagyunk együtt, immáron 17 éve, 10 éve vagyunk házasok, két gyerekünk van. (A barátnőm nem tudta megbocsátani nekem,... joggal.)
A lényeg legyen valami program terv a tarsolyodban. Kevésbé ciki, ha olyan helyre próbálod elhívni, ahol többen vannak.
Szép történet!
Szerintem nem jogos a barátnőd haragja. Attól még,hogy randizni voltak, nem várhatta el,hogy az idők végezetéig legyen a srác az "övé."
odamész,köszönsz nevetsz és kihívod kő papír ollóra.
ha nyer adhat egy pofont,ha veszít adnia kell egy szájra puszit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!