Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy igazi férfi tényleg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy igazi férfi tényleg, sz*rik a nők véleményére/gondolatára?

Figyelt kérdés

Van egy új munkatársam, sokat beszélgettünk mondhatni egymásra találtunk, előjött témaként az ismerkedés, Ő azt vallja, hogy nem kell adni senki véleményére, pláne nem egy nőére. Széjjel van gyúrva, az egyik karja végig tetovált, szoláriumba jár, és kopasz. Hozzátette hogy akinek az ilyesmi nem jön be, nem is igazi nő.

Nagyon durva egy csávó küllemre, én sem vagyok egy piskóta mert pár éve én is edzem, szóval már kiestem jó pár nő ízlés világából, de én sem gondolom hogy nekik kéne megfelelni

2014. júl. 11. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

" A férfiak szemlélete tapasztalatból fakad, ennek hitelességét pedig nem lehet megkérdőjelezni"

Már hogyne lehetne? Szerinted ez minden férfira igaz?! :D

"aki velem akar kapcsolatba kerülni annak - ha nem értenénk egyet - kell hozzám idomulnia, vagy semlegesnek maradnia, ha benne erre nem mutatkozik igény a kapcsolat érdekében, akkor valóban érdektelenné válik emberként, nőként. "

És miért mindig neki kellene hozzád idomulnia? Miért nem lehet megegyezni közösen, esetleg tiszteletben tartani a másik véleményét? Miért ne mondhatna ellent adott esetben? Normális ember nem fog idomulni máshoz olyan témában, amiben szöges ellentétét vallják a dolgoknak.

Olyan eset is adódhat ám, hogy valamit rosszul értelmeztél mindaddig, viszont az éppen aktuális nő rendelkezik valami olyan tapasztalattal vagy észérvvel, ami nálad új megvilágításba helyezhetné a dolgokat.

2014. júl. 11. 22:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Igaza van a tetkós, kigyúrt kopasz gyereknek, én is mikor leszartam a csajokat, akkor jött össze minden, mikor próbáltam a kedvükben járni még egy csók sem jött össze.
2014. júl. 12. 13:15
 13/13 anonim ***** válasza:
16%
Gratulálok a 11 válaszolónak, igazán jól nevelt, rendes gyerek vagy! Nem irónia, tényleg egy jól idomított kis pondró vagy :) Mivel én egy egyén vagyok, a többi ember pedig a társadalom maga, ezért kifejezett dicsőség számomra, amiért lepontoztok! Ez annyit fed, hogy nem vagyok olyan mint ti, ezért próbáltok olyanná tenni, negatív visszacsatolással mint ti magatok, mert zavar benneteket, ha valakinek öntudata van, ugyanis ha titeket bántanak, megaláznak 10ből 9en akkor gyorsan olyanná akartok válni, amilyennek elvárják. Ti ezek hatására önként szoktatok le róla, hogy merjetek a saját szemszögetekből beszélni, inkább meghúzódtok a tömegben, és egyeztetitek a véleményeteket. Így nem ér majd atrocitás, mert a sorban álltok. Nem vállaltok felelősséget az életetekért, hanem a nyáj része vagytok. Ostoba, idomított népség. Generációk óta ilyennek nevelik az embert, így nagyjából minden ember ilyen. De van belőletek elég. Milyen jó érzés lesz, mikor annak szívjátok a következményeit, amit másoknak való megfelelésből, alkalmazkodásból sajátítottatok el az emberek megbecsüléséért. De fogalmatok sincs, kik azok, akik "értékeit" beemeltétek a saját életetekbe. Viszont könnyű lesz azt mondani, hogy "azt csináltam, amit ő mondott, szóval ő a hibás azért, amilyen kárt elszenvedtem".. Na 20 év múlva, ha egyedül lesztek és gondolkodtok ezen, borítékolom mi lesz. Nem egyszer voltam tanúja ilyennek, 70-90 éves emberek életében is. Ha mindenki megvezetett és tudatlan körülötted, varázsütésre nem lesz acél gerinced, hogy szembe tudj állni velük magadért. Főleg, ha nem látod benne a magad érdekét, és nem tudod, miért küzdesz. Nem vártam sokat azoktól, akik ide járnak mégis törekszem értéket adni, és bízom abban, hogy többen hasznosítják az önmaguk megismerése felé tartó útjukon, és azok megerősítést kapnak, akik már jól csinálják. Szóval nyugodtan köpködjetek, tudom, miért csináljátok, és nem érdekel. Ti biztos tudjátok, mit csináltok?
2014. júl. 12. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!