Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Melyik női test a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Melyik női test a legjobb? (kép)

Figyelt kérdés

1.: [link]

2. [link]

3.: [link]

4. [link]

5. [link]

mindegyikről írjatok véleményt.

2014. júl. 11. 14:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"Nem mintha a képen levők azok lennének, mert szerintem a duciság az nem itt kezdődik"

Dehogynem. Sőt, nem náluk kezdődik, hanem közülük néhány már konkrétan a sűrűjében van.

Egyébként külön köszönet annak, aki Jen Selter-t linkelte! Na, ő már egy jó nő. Feszes cicik, lapos, szép has, nőies csípő, és persze jó fenék + combok.

Nem tudom, hogy mikor jön már divatba, hogy a nők is foglalkozzanak komolyabban a testükkel.

A legtöbb ilyen kérdésre vagy fogpiszkálókat, vagy pedig dagadtakat linkelnek. Az egészséges, sportos, erős hölgyek sokszor kimaradnak. :/

2014. júl. 11. 15:36
 22/31 anonim ***** válasza:
1. az ami úgy ránézésre is felkeltette a figyelmemet,hogy nagyon jól néz ki. :)
2014. júl. 11. 15:44
 23/31 anonim ***** válasza:

#21: True story bro~

Inkább ez jöjjön divatba mint a "nem eszek csak lefogyjak" kategória.

24F (aki a képeket linkelte)

2014. júl. 11. 15:47
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

"Inkább ez jöjjön divatba mint a "nem eszek csak lefogyjak" kategória. "

Ha a demagógia fájna, nemhogy ordítanál, hanem sokkban lennél a fájdalomtól. :D

1. Amit te ejtettél ebben az egy mondatban, az egy igen ciki érvelési hiba. Hamis dilemma a neve. Hogy megértsd: nemcsak a dagadt nők, és a magukat éheztető piszkafák léteznek, nem kell dönteni a kettő között.

2. Éhezéssel sosem lehet szép alakra szert tenni.

3. Egy pillanatig sem propagáltam az általad említett hozzáállást, ráz a hideg azoktól az ostobáktól, akik mindenféle, szervezetüket kiszipolyozó módszer által akarnak lefogyni.

2014. júl. 11. 16:03
 25/31 anonim ***** válasza:
Én a 4.-re szavazok egyszer, másodszor pedig az 5.-ben a bal szélső, piros ruhásra. A Többi vagy gebe, vagy mű....
2014. júl. 11. 16:48
 26/31 anonim ***** válasza:
4. (L vagyok)
2014. júl. 11. 17:10
 27/31 anonim ***** válasza:

#24: Azt hiszem, te pedig a szöveg értelmezéssel vagy gondban. :)

1.: [link] Köszönöm, hogy tovább osztottad azt amit már mindenki elolvasott ezen az oldalon. :)

2.: Állítottam én ilyet? Azt állítottam, hogy sokan hiszik ezt.

3.: Én sem állítottam olyat, hogy te állítottál volna ilyet. Sőt igazából azt a mondatot nem is neked szántam, de ez már az értelmezésbeli gondokkal függ össze.

Azzal a mondattal azt akartam elmondani, hogy baromi unalmas, hogy állandóan a csontkollekciók vannak a divatlapokon, tv-ben, mindenhol. Mikor kimondják, hogy a világ legszexisebb nője Candice Swanepoel ( [link] azon sírni tudnék. Az a nő minden csak nem a legszexisebb nő. Egy felnőtt tartalmakat forgalmazó oldalon száz szebbet és szexisebbet találni.

Mindenki ezt látja és rengetegen akarnak így kinézni. Azt hiszik, nem esznek és az úgy jó lesz. Ezerből jó ha egy fog hasonlóan kinézni mint a most linkelt hölgy.

2014. júl. 11. 17:13
 28/31 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs,hogy ki ez a nő,akit linkeltél,de nem hiszem,hogy koplalással néz ki így.inkább rengeteg plasztikai műtét hozta meg a kinézete a eredményét.
2014. júl. 11. 17:21
 29/31 anonim ***** válasza:

"Köszönöm, hogy tovább osztottad azt amit már mindenki elolvasott ezen az oldalon. :) "

Nagyon úgy tűnik, hogy te nem olvastad elég figyelmesen ahhoz, hogy ne kövess el ilyen bakit.

" Állítottam én ilyet? Azt állítottam, hogy sokan hiszik ezt. "

Nem állítottam, hogy te ezt állítottad, csak megjegyeztem. ^^

"Én sem állítottam olyat, hogy te állítottál volna ilyet. Sőt igazából azt a mondatot nem is neked szántam, de ez már az értelmezésbeli gondokkal függ össze. "

Max. a jó édes nénikédnek vannak értelmezési gondjai.

Nekem címezted a kommentet, te szerencsétlen! Olvasd vissza! Teljesen normális, hogy úgy értelmeztem, hogy rám vetítetted, amit írtál.

"Azzal a mondattal azt akartam elmondani, hogy baromi unalmas, hogy állandóan a csontkollekciók vannak a divatlapokon, tv-ben, mindenhol."

Tényleg nem helyénvaló szerintem sem, de az sem lenne az, ha az általad linkelt puhány kocákat mutogatnák mindenhol.

"Ezerből jó ha egy fog hasonlóan kinézni mint a most linkelt hölgy."

Épp azaz, hogy a nők igen nagy hányada tudna hasonlóan kinézni, mint ez a Candice Swanepoel, az viszont tény, hogy nem éhezéssel. Annyi az egész nő, hogy minimális a testzsír %-a, de egyébként izomtalan.

2014. júl. 11. 17:26
 30/31 anonim ***** válasza:

"Az a nő minden csak nem a legszexisebb nő. "

azért én tolnám, akár a lopott biciklit :D nem úgy, mint azokat, akiket te linkeltél...

a kérdező által linkeltek közül meg a 4. a legjobb + az 5. képes a piros ruhás.

2014. júl. 11. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!