Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűk ruha melltartó nélkül? Srácok vélemény?
Figyelt kérdés
Szűk póló, ruha, amiknek nincs háta melltartó nélkül? 17 éves pici feszes cicis csajon? Vélemény?2014. júl. 11. 00:32
1/13 anonim válasza:
linkelj képet így sajnos nemtudom megmondani :S
2/13 anonim válasza:
Látvány alapján sokkal könnyebb lenne véleményt formálni.
3/13 anonim válasza:
Mármint?
Hogy bejön-e? Persze, biztos szexi, de szerintem utcai öltözéknek túl kihívó...
4/13 anonim válasza:
uuuh szerintem az jól néz ki és nem csak azért mert szexis hanem mert az kicsit fura lenne hátulról hogy ott látszik a melltartó 17/F
5/13 anonim válasza:
hát ha küldenél úgy egy képet jobban el tudnám mondani
8/13 anonim válasza:
Szerintem is kèppel lehetne eldönteni..
9/13 anonim válasza:
Küldj egy képet ezt így nem lehet megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!