Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt elöttem?
Figyelt kérdés
Barátom jár náluk,jol meg vagyunk de a növéremnek nincs barátja és igy a barátomon van puszilgassa,simogasa,ölelgeti,tegnap meg is csokolta,méghozzá elöttem!!!! mit tehetnék?? segitsek!!! Elöre is köszönöm!!!2014. júl. 10. 13:54
11/26 anonim válasza:
az emberiség megérett a pusztulásra....
13/26 A kérdező kommentje:
12.-es válaszadó.. mit igenezell???
2014. júl. 10. 14:14
14/26 anonim válasza:
A hejes irásodrol mán szoltak páran, én kihagyom.
Szerinted mit kéne tenned? Van egy tesód, aki direkt provokál téged, simogassa( SIMOGATJA) a pasid és van egy "barátod", aki mindezt haggya (HAGYJA). Szerintem itt már nincs mit tenni. Legyen tartásod, és hagyd a francba ezt a filyút. A tesód meg egy köcsög.
15/26 A kérdező kommentje:
köszi a vàlaszokat!!!!! mèg valaki
2014. júl. 10. 14:22
17/26 A kérdező kommentje:
23 éves !!
2014. júl. 10. 14:24
18/26 anonim válasza:
Magyar nyelv,és irodalomból már nem kell pót
vizsgázni? Ennél egy külföldinek is többet kell
tudni,hogy megkapja a magyar állampolgárságot.
19/26 A kérdező kommentje:
Valaki más!!?
2014. júl. 10. 14:33
20/26 anonim válasza:
Ne ócsáróljátok már szegényt!
Kérdező, tudtok valahol máshol találkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!