Mit tehetek akkor, ha nincs egy megfelelő férfiminta előttem?
nem vagy ezzel egyedül, én is felnőttem úgy h soha nem volt igazi mély apa-fiú kapcsolat, sőt kifejezetten hűvös, "hivatalos" volt és van köztünk.
Szóval ne aggódj, ettől még lehetsz te teljesen normális fiú, férfi! Nem kell az olyan hülyeségeknek bedőlni, h na most tuti bu.i leszel, ez nem igaz! Sztem egyrészt te magad is érzed ösztönből a legtöbb dolgot, de mintának meg tényleg biztos van körülötted szimpatikus rokon, közeli ismerős.
Konkrétan mi miatt aggódsz? Mi az amit észreveszel magadon, hogy valami hiányzik a férfiasságban szted? Kíváncsi lennék komolyan!
Ha tudod, hogy nincs előtted megfelelő minta, akkor valószínűleg tudod, milyen a megfelelő. Viselkedj aszerint. Képzelj el magadnak egy apukát, aki neked megfelel. Tudom, ez nagyon szánalmasan hangzik - nekem nem volt apukám, és ezt csináltam.
25/L
Nagyon komolyan javaslom neked azt, ami nekem bevált:
olvass minél több klasszikus regényt és nézz nagyon minőségi, igazi értékeket képviselő és közvetítő filmeket. (értsd: nem bugyuta sorozatokat)Ha neked a sci-fi jön be, vagy a Star Trek, akkor onna fogod meríteni a mintát magadnak, ha más, akkor onnan.
Ha elég értelmes ember vagy - márpedig a kérdésfeltevésed alapján bizony az vagy -, akkor be tudod építeni a személyiségedbe azokat a férfialakokat, akiket az írók, a rendezők megmintáztak. (és ezt nem kell "akarni", megy magától is) Illetve ezekből a neked hiányzó és szükséges, megfelelő személyiségvonásokat.
páromnak a bátyja az
ja meg az exnél is így volt
szóval apamintát lehet máshol találni
Hát, ugyanúgy lehetsz normális felnőtt férfi, de a helyedben én minél előbb megpróbálnám szorosabbra fűzni a viszonyom apukáddal.
Nem jó ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!