Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rusnya lányok miért nem adják lejjebb az igényeiket?
kérdező ez a szerelem, szex kategória 18 év alatt semmi helyed itt. Kérdésedből látszik, hogy jogosan.
A "rusnya" lányok nem fognak olyan taplókkal összejönni, mint te. Anyádat is rusnyázod smink nélkül? Mert akiket belinkeltél, egyáltalán nem voltak rusnyák!
Nos, akiket linkeltél, egyáltalán nem voltak "rusnyák".
Én elég erősen szoktam magam sminkelni, mégis mikor este lemosom, ugyanúgy szeret a barátom.
Bizony, az általad belinkelt nők nem rusnyák. És azoknak a fiúknak szokták javasolni hogy adják lejjebb az igényeiket, akik itt rinyálnak, de egy ducibb vagy átlagos lányhoz már oda se mennének.
Az én igényeim első sorban az intelligenciára, stílusra és humorra vonatkoznak és ezen igényeimet bizony nem vagyok hajlandó lejjebb adni. Aki rinyál, nemtől függetlenül gondolja át hogy mi a fontos neki a párkeresésben. Ennyi. Sosem szóltam le a jóképű pasikat, hogy nem vesznek észre, nem érdekel. Ezt híják úgy hogy egészséges önbizalom.
# 5
Ha a fotókon smink nélkül látható hölgyekről úgy gondolod, hogy "ezeknél még a rusnya fiúk is szebbek", akkor szerintem egyrészt feltehetnéd saját magadnak a kérdést, hogy kinek is kéne lejjebb adni az igényeit, másrészt igazán megtehetnéd a tárgyilagossság kedvéért, hogy feltöltöd a rólad készült legelőnyösebb fotót valahova, és megosztod velük a linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!