Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, ha már elegem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, ha már elegem van az összes nőnemű emberből?

Figyelt kérdés

Ha meglátok egy lányt,3 forgatókönyv villanhat át az agyamon

1.biztos van egy jóképű,izmos/gazdag barátja és nem hajlandó szóba állni egy fiúval sem

2.nincs barátja,de csak a jóképű,izmos/gazdag férfiak jönnek be neki és ha hozzá szólnék:levegőnek nézne vagy bunkó mód elküldene,hogy van barátja,nem ismerkedik és hagyjam békén,esetleg flegma,közönyös arccal válaszolgatna egy-két kérdésre,majd unottan,köszönés nélkül távozna,elmesélne minden barátnőjének mekkora lúzer vagyok,csak mert nem nézek ki szuper jól és ferde szemmel néznének rám a környék lányai

Annyira reklámozza minden csaj,hogy az izmos fiúk jöhetnek csak szóba nála(mellé legyen jóképű és lehetőleg gazdag),hogy kedvem sincs semmihez.Ráadásul az élet is engem igazol,eddig akit csak kinéztem magamnak,mindegyik pár percen belül távozott egy kigyúrt vagy hatalmas állat fiúval...pedig nincs nálam magasan a mérce,sőt.

És jöhettek azzal,hogy gyúrjak én is..hát megtörtént.De alapvetően ektomorf alkatú testalkatú fiú vagyok,ami elég nagy szívás.Tömegelni mondjuk könnyebb volt,mert ehettem bármit(szalonna,kolbász),zsír alig rakódott rám,de az izmaim sem fejlődtek annyira,mint egy jobb genetikával rendelkezőnek.Erőben sokat jöttem fel,a női 2 kilós súlyzóval kezdtem,mostanra 18-as egykezessel is megy 4x8,hogy csak egy példát mondjak.De sajnos ilyen a testfelépítésem,vékony és hosszú izomvonalaim vannak,vékony maradok.Tudom,hogy megszívtam,de annyira megundorodtam a csajoktól,hogy mennyire esélyt sem adnak egy vékony srácnak vagy csak szórakoznak vele,a nagyobb darabokért meg élnek-halnak és ha az megcsalja őket fűvel-fával,akkor is megbocsájtanak nekik.

Már ott tartok,hogy bárhol szívesebben segítek a kisebbségieknek(pedig velük sem volt enyhén szólva jó kapcsolatom),míg egy lánynak képtelen vagyok még egy utazótáskát segíteni levenni,mert hányingerem van a viselkedésüktől és képtelen vagyok elhinni,hogy van olyan,aki túl tud látni az izom és nagy testtömeg=pasi,vékonyság és kis testtömeg=kisfiú,lúzer,esélytelen sz_rságon.

2014. júl. 8. 21:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
19-es általánoításból vegyél vissza,mert nem mindenki olyan.
2014. júl. 9. 19:16
 22/31 anonim ***** válasza:
Szóval ha a kérdező vagy bármelyik hímnemű általánosít azzal nincs baj, de ha egy lány teszi, az kussoljon. Ahammmm....
2014. júl. 9. 19:24
 23/31 anonim ***** válasza:
De ugyanúgy azzal is van baj ha ők általánosítanak,ők is és te is kussolhatsz akkor.Ha valaki nem tud gondolkodni(fiűk és lányok köréből sem),hogy nem mindegyik lány ri banc és nem mindegyik fiú hazug fa sz akkor ne írkáljon fas zságokat mert nincs igaza.
2014. júl. 9. 19:35
 24/31 anonim ***** válasza:
Ha odafigyeltél volna, nem én vagyok a 19-es csak érdekes volt, hogy őt letámadtad a kérdezőt meg nem. De te is nyugodtan kussolhatsz. :*
2014. júl. 9. 19:40
 25/31 anonim ***** válasza:

Mindenkit letámadok aki általánosít mert tudom mien rossz érzés ha az emberre úgy mondják hogy hazug,hogy nem is.Sok hülye miatt mi szívunk.Amúgy ez mindenkinek szól attól hogy egy valakinek címzem,mert mindenki elovassa.Tudod a legfontosabb az lenne hogy senki ne sajnáltassa magát hanem oldja meg a problémái,ahogy az 5-ös válaszomban leírtam.

Ja már kussoljak mert megsértettem kendet,mert nem tudsz mit mondani arra hogy aki nem ismeri teljesen a két nemet az kussoljon.Én nem fogok mert nem általánosítok.

2014. júl. 9. 19:50
 26/31 anonim ***** válasza:

Gecc, a vicces az, hogy tökre egy állás ponton vagyunk, én leírtam neked, mi volt a bajom. Ennyi.

A siránkozást én sem bírom, nem tudom mi lenne a sok nyomorulttal az oldal nélkül, szerintem fellendülne az ország gazdasága, legalábbis a pszichomókusok megszednék magukat.

2014. júl. 9. 19:58
 27/31 anonim ***** válasza:

Az a vicces hogy legtöbbször a pszichomókus depisebb mint a beteg.

Kell is hogy leírd a véleményed,de már kb 5000000000 ilyen kérdésnél látok általánosítást,úgyhogy ha egyvalakinek írom akkor mindenkinek,de úgylátszik félreérthető.

2014. júl. 9. 20:02
 28/31 anonim ***** válasza:

mert ez kb az 6000000. általánosító kérdés....

Én taliztam már jóarc pszichomókussal, mondjuk pont nem engem kezelt, hanem egy depressziós barátomat, de na.

Ezeken amúgy tényleg max az segít, vagy a katonaság. Móka lenne, ha azt visszahoznák. Örülnék neki.

2014. júl. 9. 20:07
 29/31 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam hogy minden pszichomókus olyan csak a többsége :D

És az olyan nőknél mi segítene?

2014. júl. 9. 20:11
 30/31 anonim ***** válasza:
Rajtuk is az. Akinek ilyen szintű baja van a másik nemmel, az igen is takarodjon el pszichológushoz, mert nem egészséges. Szedjen hangyát vagy xanaxot.
2014. júl. 9. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!