Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha már elegem van az összes nőnemű emberből?
Ha meglátok egy lányt,3 forgatókönyv villanhat át az agyamon
1.biztos van egy jóképű,izmos/gazdag barátja és nem hajlandó szóba állni egy fiúval sem
2.nincs barátja,de csak a jóképű,izmos/gazdag férfiak jönnek be neki és ha hozzá szólnék:levegőnek nézne vagy bunkó mód elküldene,hogy van barátja,nem ismerkedik és hagyjam békén,esetleg flegma,közönyös arccal válaszolgatna egy-két kérdésre,majd unottan,köszönés nélkül távozna,elmesélne minden barátnőjének mekkora lúzer vagyok,csak mert nem nézek ki szuper jól és ferde szemmel néznének rám a környék lányai
Annyira reklámozza minden csaj,hogy az izmos fiúk jöhetnek csak szóba nála(mellé legyen jóképű és lehetőleg gazdag),hogy kedvem sincs semmihez.Ráadásul az élet is engem igazol,eddig akit csak kinéztem magamnak,mindegyik pár percen belül távozott egy kigyúrt vagy hatalmas állat fiúval...pedig nincs nálam magasan a mérce,sőt.
És jöhettek azzal,hogy gyúrjak én is..hát megtörtént.De alapvetően ektomorf alkatú testalkatú fiú vagyok,ami elég nagy szívás.Tömegelni mondjuk könnyebb volt,mert ehettem bármit(szalonna,kolbász),zsír alig rakódott rám,de az izmaim sem fejlődtek annyira,mint egy jobb genetikával rendelkezőnek.Erőben sokat jöttem fel,a női 2 kilós súlyzóval kezdtem,mostanra 18-as egykezessel is megy 4x8,hogy csak egy példát mondjak.De sajnos ilyen a testfelépítésem,vékony és hosszú izomvonalaim vannak,vékony maradok.Tudom,hogy megszívtam,de annyira megundorodtam a csajoktól,hogy mennyire esélyt sem adnak egy vékony srácnak vagy csak szórakoznak vele,a nagyobb darabokért meg élnek-halnak és ha az megcsalja őket fűvel-fával,akkor is megbocsájtanak nekik.
Már ott tartok,hogy bárhol szívesebben segítek a kisebbségieknek(pedig velük sem volt enyhén szólva jó kapcsolatom),míg egy lánynak képtelen vagyok még egy utazótáskát segíteni levenni,mert hányingerem van a viselkedésüktől és képtelen vagyok elhinni,hogy van olyan,aki túl tud látni az izom és nagy testtömeg=pasi,vékonyság és kis testtömeg=kisfiú,lúzer,esélytelen sz_rságon.
úgy értem, hogy attól hogy egy fiú vékony, még tetszhet
és a sportos egyáltalán nem a kigyúrtat jelenti
amúgy meg rákerestem Ronnie Colemanra és nem hiszem hogy ez bárkinek is tetszene
Na látod ezért rossz a kondi a legjobb a fegyencedzés.
De már leírtam mit kellenne csinálnod.5-ös voltam.
Tudod mit? Én összejövök veled ha nem zavar téged, hogy nagy a seggem és nincs mellem és nem kell többet diétával és heti 3 futással 2 kondival sanyargatnom magam, hogy ne kapjam a képembe, hogy zsírdisznó és bűntudat nélkül megehessek egy pizzát az esti filmhez, mert leszarhatom, hogy na puff neki úszógumim lesz.
Jaaa, hogy úgy már egy csaj se jó, hogy nem topmodell vagy legalább vékony és a nagy mellek is kellenek meg a formás fenék, mert olyan csajjal nem kezdtek akihez nem vonzódtok. Akkor miért várjátok el az ellenkezőjét a lányoktól?
A vékonysággal még nincs is gond, ezzel a folyamatos lúzer vagyok rinyálással annál több. Kapd össze magad és állj úgy hozzá, hogy bárkit megkaphatsz és akkor lesz olyan aki el is hiszi. Sose volt az általad említett izmos pasim, undorítónak is tartom az ilyen típust. A legtöbb barátom pocakos volt vagy lett, mert jól főzök. De volt olyan testalkatú is, mint te. Tetszett is, a szex is jó volt, nem emiatt futott zátonyra a kapcsolatunk. Ő is egy rinyagép lett, azt meg nem tolerálom. A lányoknál sem ha folyamatos a hiszti, de nekik legalább van mire fogni, mindjárt megjön, hormonok, stb.
4-es, ezen olyan jót nevettem:)
Van egy ismerősöm. Vékony, alacsony, szemüveges srác. Szerintem pénze sincs, de mindegy.
Viszonyt van humorérzéke és öniróniája. Nem stresszel ilyen hülyeségeken, hanem jó társaság. Ha holnap azt mondaná,hogy járjunk, szerencsés lennék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!